Milyen belső DVD-írót vegyek az asztali számítógépembe?
Figyelt kérdés
Az otthoni PC-mbe van egy NEC DVD-író, már 5 éves eddig jól működött, de tegnapelőtt nyugdíjba vonult véglegesen. Bedöglött (Bár DVD olvasónak még jó, csak már írni nem akar se CD-t, se DVD-t, próbálkoztunk a szerelőkkel mindennel, de semmi). Szeretnék venni egy jó és megbízható írót, ami strapabíró (rengeteget szoktam írni). Milyet tudtok ajánlani? Én Plextor-ra gondoltam. (vagy más márka is jó?) De ha tudtok jobbat, az még jobb! :)
Amúgy max. 15.000 Ft-ot szánnék rá.
2010. nov. 29. 08:16
1/3 Jenci válasza:
A piacon most a Plextor a legjobb.Azután sorrendben az NEC.Ezt láthattad te is.
2/3 anonim válasza:
Ha Plextort választasz, úgy vedd ahol nem felejtik el az 3-5 éves gari papírt kitölteni. Sony, NEC sokszor nem a legjobb, mivel nagyon sok esetben bedolgozó cégek mechanikáival töltik fel a készülékek dobozát (értsd: pl. liteon, delta, stb). Megbízható az LG DVD RAM-jai, és a TEAC ha kapsz valahol. Szippantós, tálca nélküli változatok jók, de a slot-lyukban az olcsó változatoknál kihagyják a szigetelő szivacsot (vagy a drágábbaknál záró mechanikát), így könnyen telemegy porral. A caddy-s változatok ritkák, de biztonságosabbak. Természetesen sok függ attól, hogy milyen célra használod. Lightscribe változatok egy-egy ezressel drágábbak általában, de megéri mint a filccel vacakolni, és még elegánsabb is. Alapanyagban Verbatim-et érdemes, ill. lightscribe-osban Maxell-t. HTH.
3/3 anonim válasza:
Mondjam?! Vegyél LG-t. kb 5000/db, bírja, mint isten a szidást, egy év garanciával. Ha beszarik, cserélteted, ha lejár a garanciája veszel másikat. Most veszel egy NEC, vagy Plextor DVD írót, hogy neked Plextor legyen. Más értelme nincs. Nekem van 2 LG DVD író a gépben, az egyik 2, a másik 1 éves. Az asszonyéban 1 van két éves. Általában kb 500 lemezt írok meg egy hónapban a sajátommal. Az asszony a fene tudja mennyit. Minek drágább?! Ha beszarik, kiszolgálta az 5000forintos árát. Röhögve veszek másikat 4-5000 körül, míg neked egyszer beszarik a Plextor, és szívod a fogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!