Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért indul újra a gépem csak...

Miért indul újra a gépem csak úgy? Egyre gyakrabban csinálja.3 napja kezdte el, de sűrűsödik:S

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 09:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem olvastam át minden hsz-t, de lehet, hogy nincs beállítva a kékhalál a gépeden. Sajátgép tul.-speciális-indítás és helyreállítás-pipa ki az auto újraindulásnál

Így ha valami gond van akkor először behozza a kékhalált amiben vannak kódok és rá tudsz keresni a neten.

2011. ápr. 24. 11:05
 12/15 A kérdező kommentje:

köszi szépen mindenkinek a válaszokat, sokat segítettetek és rengeteg új infora tettem szert!

Az lenne még a kérdésem, léci még erre válaszoljatok, hogy hogyan is kell elvégezni ezeket a terheléses teszteket, ahol kiderülhet, mi az újraindulások oka? előre is köszike!

2011. ápr. 24. 12:24
 13/15 anonim válasza:
Zárlatós a csőfűtőtest vagy a zavarszűrő kondenzátor.
2011. ápr. 25. 08:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Hol tudom megnézni, hogy mikori a gépem?
2011. ápr. 25. 09:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Elő a szervíz könyvét,az eligazít,ha ismered a generációs különbségeket,DDR-DDR2 Ram típus,20 lábas,vagy 24 lábas táp,proci generációs típusa egy magos,vagy kettős.Ha ebben nem vagy benne,a gép számlája,melyik évben vetted.At ötlet,a kékhalál pipával,ki,be,nem fog menni,csak,ha benne vagy a programokban.A terhelés teszt hosszadalmas és bonyolult,csak tapasztalattal rendelkezőknek.Ha csak netezni próbálsz,azt jelenti terhelés nulla.Játék progikkal már van terhelés,de ha táp probléma,csak cserével tudhatod meg.azért írtam,20 vagy 24 lábas,azért kéne egy tapasztalt haver,aki mint értő nyúl bele.Ez a hiba annyi minden miatt állhat elő,nem fog könnyen menni a javítás.Szükség lehet alk.rész cserékre próbából,ha nincs,mert nincs,már elakadtál.Mint más is írta,az alap,a teljes újra telepítése minden prog.nak,segéd progiknak,alaplapi progik telepítése,video kártya meghajtó progi telepítése,kikeresni a neten a legmegfelelőbbet,ha csak alap lapi kártyád van,akkor szarabb a helyzet,az nem nagy terhelést bír és össze omlik.Ezt a hibát táv gyógyítással .P.T.
2011. ápr. 25. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!