Meg lehet javítani a megkarcolódott nyáklapot? és hogyan?
Az alaplapomon egy megugrott a csavarhúzó ég kb 10-20 ér megsérült ( nem olyan sűrű helyen pont)
Lehet e javítani ?
Megsérült? Totál átvágta az áramkört, vagy csak lekarcolta róla a védőfestéket?
Próbáld ki, szerintem semmi baja, de előtte nézd meg, nincs-e rövidzár.
Igen elvileg lehet ha van hozzá felszerelés mi telefonokat javítotunk a gyárban kell egy vékonyhegyű páka, csipesz nem szempila csipesz speciális aminek a vége olyan mint a tű hegye,kell még flux,ón,meg egy sosort rézkébelből egy száldarabka, na meg egy mikroszkóp vagy egy elég nagy nagyító sem ártana.
Nem lehetetlen megcsinálni de azt nem hiszem hogy lenne cég akik ilyenre lennéek ráálla.
Vékony páka stb az annyira nem probléma de sajnos ilyen miniben nem hiszem hogy menni fog nekem és nem jut fejből eszembe ember akkor meg tudja csinálni
És lehet hogy ha valami szerviz csinálná több lenne az ár mind egy újnak
amugy köszi a gyors választ
Igen ember tudja javítani erre vannak a javító műszerészek bár mi sem voltunk a szálszakadásosakra rállva az ilyen alapból ment a szemétbe csak ugy kíváncsiságból csináltuk ha nem tudtuk meghatározni hogy valóban az e a hiba oka.
Ha javítanak ilyet nem tudom milyen ár alapján.
Máskr ne használj csavarhúzót az alaplapnál én sem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!