Mit tegyek ha megkarcolódott a ps2-re való játéklemezem?
Figyelt kérdés
Valaki írjon valamit vagy linket,vagy akármit csak meglegyen mentve a CD2011. aug. 16. 12:00
1/6 anonim válasza:
Hát ez nehéz kérdés
Amerikában ha vettél egy programot vagy játékot, automatikusan a kiadó ingyenesen kicserélte a bekarcolódott lemezeket.
Itt Magyarországon csak mostanság kezdték el alkalmazni ezt a piacpolitikát.
Ha még forgalomba van a játék, akkor érdemes megpróbálni felvenni a kapcsolatot a hivatalos kiadóval, hátha kicseréli.
2/6 anonim válasza:
Én vettem használtan egyet a helyi üzletben én barom nem néztem meg hogy karcos-e (de nagyon az volt) de félév után elromlott!Szóval vigyázni kell rá és ha veszel játékot használtan nézd meg az állapotát!
3/6 A kérdező kommentje:
köszi de amúgy a need for speed carbon cd-je karcolódott PS2
2011. aug. 17. 08:28
4/6 anonim válasza:
Vaterán egész olcsón vannak alig használt vagy akár új játékok is. Nézz körül.
5/6 anonim válasza:
Én is most vettem vaterán 3000ért a fifa 11-et ami ha boltban 10 000-t is meghaladja és ráadásul bontatlanul és újan adja!
6/6 A kérdező kommentje:
kössz megpróbálom!
2011. aug. 18. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!