HDMI kimenetre lehet kötni hifi auxot? Nem jó a jack audió out és van felesleges hdmi?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 11:15
2/12 anonim válasza:
3/12 Panda Péter válasza:
akkor a hang szerinted hol megy át okoska, hipnózissal?
kérdező: most akkor neked az erősítődön van HDMI bemenet? vagy mit akarsz konkrétan megcsinálni?
4/12 anonim válasza:
Hm, tévedtem. A videokártyából indultam ki, hogy onnan nem jön hang.
5/12 anonim válasza:
ha jól értem , neki hdmi-RCA átalakító kellen...
6/12 Panda Péter válasza:
újabb tévedés barátom, ha megfelelő videókártyád van, akkor bizony jön ki hang.
7/12 A kérdező kommentje:
A probléma, a laptomon a audio jack kimenet rendetlenkedik, és ötletelés közben gondolkoztam, hogy a hdmi-vel lehet e csak át vezetni a hifibe, igen, hdmi rca lenne jó...ha van ilyen...csak hangot akarok...
2011. ápr. 18. 21:08
8/12 Panda Péter válasza:
de vigyázat, mert a hdmi-ről leszedhető hang digitális, ergo csak olyan erősítővel fogod tudni használni amiben van DAC. vagy veszel a laptophoz egy külső hangkártyát. de ha meg HDMI bemenetes tv-re kötöd akkor ugye egy mezei HDMI kábel átvisz mindent (bár gondolom nem ez a helyzet, azért is tetted fel a kérdést).
9/12 A kérdező kommentje:
Tehát akkor anyagilag ott vagyok, hogy ha nem akarok digitális hang átvitelt, akkor szervízeltessem meg a audiót jack kimenetet, ez az egyszerűbb és olcsóbb...
2011. ápr. 19. 20:19
10/12 anonim válasza:
igen, olcsóbban jössz ki úgy...:)jobban is jársz , főleg ha esetleg viszed valahova nem kell hordozgatni vele a kábeleket , vagy ha esetleg fülest akarsz rádugni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!