Amatőr kérdés: vajon telepítve van a videokártyám?
Nos következő a történet. Tegnap letöltöttem a Lineage 2 nevű játékot. Hogy gyorsabban fusson , Adobe System Care segítségével letöröltem egy-két számomra ismeretlen , soha nem használt dolgot. Tök jó volt lejött minden. Ma bekapcsolom , látom 800x600-as felbontás bazi nagy ikonokkal.. MOndom wtf. Visszaállítottam , de 1800x valamennyire és ezért 'Out of Rage' lett , majd VGA módban korrigáltam 1600x1200-ra. De én a 1400x900-asat szoktam használni , most azonban ilyet nem lehetett választani.. Nost beléptem Chrome-ba és szaggatottan görget , valamint a szg. bekapcsolásakor kiadja , hogy Új hardver varázsló - Videóvezérlő(VGA-kompatibilis) , de hiába akarom telepíteni , nem talál valamit és nem telepít. Kérdés: most letöröltem a videokártyám?
ui: szg-hez süti vagyok.
hát szerintem töröld le a videókártyád driverét, és ha lehet az összes "soha nem használt dolgot" (ha az húzó vagy videókártyát erősítő program akarna lenni), majd telepítsd újra a videókártyádat!
De a legegyszerűbb módszer ha xp-t használsz:
- Jobb klikk az asztalra > tulajdonságok > beállítások [fül] > speciális > adapter
És ha az öszes dologra nem elérhetőt ír ki akkor tényleg a driver nincs felrakva!
Pl.:
processzor típusa: nem elérhető
DAC típusa: nem elérhető
memória mérete: nem elérhető
adapter neve: nem elérhető
BIOS információja: nem elérhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!