Asus M2N32-SLI Deluxe, Wifi edition Bios firrités Üdv, biost szeretnék firssiteni, de nincs floppy meghajtóm, windows xp-ből hogyan kell? Kérnék linket is!
Windows alól nagyon veszélyes firmware -t frissíteni, ne azzal csináld!
Az ASUS-nak van beépített frissítő progija az ASUS EZ Flash 2. Nem kell más hozzá csak a pen drive, rámásolod a legújabb (nem BETA) bios image fájlt (vigyázat nem az exe -t, mert az tömörített önkicsomagoló fáj azt pedig előtte ki kell csomagolni, ami neked kell, annak van BIN vagy ROM kiterjesztése van). Újraindítod a gépet majd a POST elején ALt+F2 -t nyomsz. Ekkor betöltődik az EZ Flash Utility, kitallózod a pend drive- ról a BIOS fájl-t. Majd Enter, ez után megerősítést kér és már csinálja is.
Hát, ezt nagyon sokminden okozhatja. Lehet hogy venni kéne új elemet, és szabályosan kéne resetelni a BIOS -t (vagyis jumper -al). Az is lehet, hogy a videkarit nem csipázza, szerezz be egy sima PCI -ost (vagy egy másik PCE-E -est), húzz le minden felesleges perifériát és bővítőkártyát. Csak monitor a bill. és egér maradjon, és úgy teszteld, ha ez után normálisan indul, utána jöhet az EZ Flash 2.
Amúgy milyen tápod van? Gyenge minőségű kínai tápok is okozhatnak hasonló jelenséget.
@Hendric
Én meg legalább 100x csináltam MS-DOS alól vagy beégetett proival és legaláb 0x rontottam el. Valamint legalább 10x Windows alól, és ha jól emlékszem legalább 2x kúrta el. :)
Amúgy valóban, full csupasz Windows -al, amin csak csak driverek vannak telepítve. És semmiképp sem Vérpistike szuperedisön turbó XP verzióval, esetleg meg lehet reszkírozni.
"400 w-os nem tom"
Hát nézd meg! Csak le kell csavarozni hozzá az oldallapot. Ha valami nomane fosadék, akkor elég sanszos, hogy azzal van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!