Hágy Mb memóriája van az Ati mobility radeon HD 4250-es videókártyának és hogy tudom növelni a memóriáját?
Dell Inspiron N5010-es laptopom van. Ati mobility radeon hd 4250-as videókarival van ellátva. Az első kérdésem az hogy hány Mb-os? (neten sehol nem találtam meg, a windows és az everest sem írja ki)
A második kérdésem az lenne hogy hogyan lehet növelni a memóriáját? A gépben 4Gb DDR3-as ram van. Gondolom hogy a videókártya is ebből táplálkozik, tehát valahogy lehet növelni a videókártya méretét is.
BIOS-ban megnéztem és ott nem találtam ilyesmit. Feltettem a legújabb BIOST és úgy sem lehet.
Aki tud légyszi segítsen!!!
Pontosan még nem néztem meg, de ez egy integrált videokártya. Nekem azt írta ki a windows mediacenter, hogy nem tud minden szolgáltatást elindítani rajta mert nincs meg a minimum memória ami 64 MB tehát ennél hajszálnyival kevesebb. Volt idő amikor AGP portos videokártyák voltak akkor lehetett a rendszermemóriából áldozni, de az az idő lejárt. Ez az alaplap ennyit tud :(
Ami a rendszermemóriát illeti... 32 biten csak kb 3 GB memóriát lehet megcímezni, ha ennél többet teszel a gépbe 64 bites windows vagy linux kell a gépre.
Nekem is ez a vidkarim van...
1.4 GB os Shareed Memory és alapból 3GB ramom van de.. a dedikált memória az csak 256 MB :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!