Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számítógépem kb 10 percenkén...

A számítógépem kb 10 percenként leáll. Mi a baj? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Nem tudom se bekapcsolni, de demmi, ha nem kapcsolom ki a hosszabítót hagyom hogy kimenjen belőle az áram, majd a hosszabítót újra bekapcsolom és csak akkor engedi bekapcsolni a gépet. Mit csináljak? Szoftveres vagy hardweares a hiba?
2011. ápr. 12. 17:22
 1/5 anonim válasza:
Talán valami miatt túlmelegszik a táp. Egy portalanítást megpróbálhatsz, nekem is ez volt a laptopommal, utána nem csinálta. Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor egy olyan kérdésem lenne, hogy véletlenül nem most frissítettél újabb operációs rendszerre? Mert akkor lehet, hogy elavult a BIOS verziója és egy frissítés kéne neki. Ilyen is történt már velem.
2011. ápr. 12. 17:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Fújni próbáltam, azóta, amióta kiírtam a kérdést nem csinálta. Remélem nem is fogja.
2011. ápr. 12. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha pc, akkor vedd le az oldalát, és állíts mellé egy ventit, amíg nem szerzel bele egy nagyobbat, egyértelmű, hogy túlmelegedés a hiba oka, ami magától nem fog megoldódni.
2011. ápr. 12. 17:40
 4/5 A kérdező kommentje:
A végén kiderült, hogy tegnapi bütygölgetésem után, a processzor ventillátorának a csatlakozóját nem dugtam rendesen vissza, gondolom ez volt a baj. De ettől a processzornak sok baja nem let ugye?
2011. ápr. 12. 19:35
 5/5 A kérdező kommentje:
*bütykölgetésem
2011. ápr. 12. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!