Baj van apendrivommal. Mi lehet a baj? (info lent)
Figyelt kérdés
Van egy 8 gb-os apacer usb stick-em eddig jól működött de ma ahogy betettem a gépembe vagy 3-4 mappának megváltozott a neve, valami furcsa karakterek lettek és nem lehet se átnevezni se áthelyezni se megnyitni.Ez a hiba jön be mikor az egyik mappát próbáltam megnyitni: The folder is not accesible. The filename,directory name, or volume label syntax is incorrect. A másik hiba pedig: F:/x refers to a location that is unavailable. It could be on a hard drive on this computer, or on a network. Check to make sure that the disk is properly inserted, or that you are connected to the internet or your network, and then try again.If it still cannot be located, the information might have been moved to a different location. Hogyan tudnám ezeket a hibákat kiküszöbölni?Kérlek segítsetek.Fontos adatok voltak.2011. ápr. 11. 20:54
1/4 anonim válasza:
Nem csak a mappák parancsikonjait másoltad rá?
De lehet, hogy rosszul lett eltávolítva, meg csak úgy egyébként is elromolhatott.
Próbáld meg lementeni az adatokat róla ezzel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
A Fat32-es verziót kell indítani.
Aztán ha lementetted az adatokat akkor formázd meg, hátha utána jó lesz.
3/4 anonim válasza:
Lehet érintkezési hiba, lehet vírusos is. Nekem már két pendrive ment tönkre, úgyhogy többet nem veszek.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem ezen kívül van még 2 pendrive-om és azok tökéletesen mennek és ez is már 2 éve tökéletesen hiba nélkül ment, ugyhogy nemtom mi lehet a baj.Érintkezési hiba sztem nem lehet mert az összes portba bedugtam de mindegyiknél ezt irta. Mindenképpen leformázom de elöbb lekellett volna mentsem az adatokat hogy ne vesszen el.Vírus is ki van zárva mivel vagy 3 vírusírtóval is átvizsgáltam és semmi.Egyébként ahogy elnéztem ezeket a fájlokat amiket nem tok megnézni nem is tudja átvizsgálni.Azért kösz a válaszokat.
2011. ápr. 12. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!