Mai játékokra ez a gép mennyire jó és mennyire időtálló?
Figyelt kérdés
Intel Core i5-2400 Sandy Bridge,3,1GHz,4mag,6MB cache, ASUS P8H61-M rev 3. 0: new B3 revision 4GB Kingmax DDR3 1333MHz 1TB Seagate Barracuda 7200.12 SATA-3/6Gb nVidia GeForce GTX 550 Ti 1GB DDR5 Cooler Master Elite 334 FSP 400W2011. ápr. 11. 11:44
1/7 anonim válasza:
Ezt most dicsekvésnek írtad ide, hogy mennyit tudsz rá költeni? Persze, hogy ez a konfig jó játékra, időtálló pedig egyik konfig sem igazán, idén maxon játszhatod a játékokat, 2 év múlva mediumon, 4 év múlva meg low-on.
2/7 anonim válasza:
Maira jó, az időtállóságot meg felejsd el. Nincs az a pc ami időtálló.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem dicsekvésnek írtam! Én ennél eggyel komolyabbat néztem ki,csak reméltem,hogy ez is bőven elég!
Ha még 2 évig mennek rajta a játékok,akkor nekem teljesen jó!
2011. ápr. 11. 12:05
4/7 anonim válasza:
nem rossz, de lehetne kicsit nagyobb táp, + én nem ezt a vga-t vedd ha van még plusz pénzed.
5/7 A kérdező kommentje:
akkor egy 500-as táp és mondjuk a GTX 560ti??
2011. ápr. 11. 13:35
6/7 Captain Frájer válasza:
GTX 550 Ti-t nem szabad venni! Annyit tud, mint egy HD 5770 és az jóval olcsóbb!
Inkább egy GTX 560 Ti/HD 6870 vagy GTX 460/HD 6850...Esetleg fölös pénzzel én mindenképp egy GTX 570-et céloznék be :D De nekem ahhoz kéne egy bankrablás :D
Am vidikari függő lenne az időtállóság. Jó kis gépet választottál össze, a proci elég erős, hogy a legkeményebb VGA-kat is kihajtsa, szóval őt nemhiszem, hogy a kövi 5 évben cserélni kéne.
7/7 anonim válasza:
így van egyetértek, jó kis proci, valamelyik vga-val amit az előttem szóló felsorolt szupcsi lesz. ha sok pénzed van vehetsz még bele ramot is többet, mert egy két éven belül lehet, hogy kelleni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!