Mit válaszzak a gépem be?
Figyelt kérdés
van egy gigabtye ga-8i915g-mf alaplapom (nem áll módómban ujj alaplapot venni ) milyen ramot vegyek bele (ddr1-2-3?, 1-2-4gb??) a mhz az fontos a ramnál?? és milyen processzort lehet mostanában venni ami nem a legmodernebb de nem is kuka és még a pénztárcámat sem fosztja meg a nulláktól?2011. ápr. 6. 16:25
1/9 anonim válasza:
Nézz utána a neten hogy milyen alkatrészek illenek bele az alaplapodba és a szerint vásárolj, én 1 éve szintén "szemétből " raktam össze a gépemet bontott alkatrészeket vettem nagyon olcsón nagybátyám boltjából ha értesz az összeszereléshez akkor 20 ezerből szerintem megúszod.
2/9 anonim válasza:
Sziasztok,azt honnan lehetne tudni,h mi illik az adatlaphoz?Ez engem is érdekelne
3/9 A kérdező kommentje:
aha értem , hát utána néztem h mi-merre-mikor [link]
és ezen a weblapon megtaláltam at alaplapot de nem tudom mit kezdejek vele mert neme ez kínai :)
2011. ápr. 6. 16:50
4/9 Panda Péter válasza:
DDR memóriát tudsz bele venni, érdemes a használt piacon kürölnézni, mivel azt újan vagy egyáltalán nem kapsz, vagy csak nagy felárral. de én össz 2GB-nál nem vennék többet bele.
5/9 anonim válasza:
-DDR1 való bele memóból(max 400 mhz)
-Intel pentium 4 procit fogad
-Videókariból Pci-e X-16-os foglalatút fogad
6/9 A kérdező kommentje:
gondolom ezek most már nem sokat érnek, szerintem az lessz h a legközelebbi pc boltban veszek egy új adatlapot erre kérhetnék egy ajánlást h milyet?
2011. ápr. 6. 19:27
7/9 anonim válasza:
processzorod milyen? gondolom nem akarsz újjat venni mert akkor maradhatsz a gigabyte vonlnál
8/9 A kérdező kommentje:
ez egy gyenge irodai gép amiben egy intel cerka van
2011. ápr. 6. 21:16
9/9 anonim válasza:
Azért, hogy olcsó legyen:
-AMD Phenom II x4
-Ati Radeon HD 6850
-Alaplap: AM3-as foglalatú amelyik tetszik(Foxconnt, és a többi noname-t kerüld).
- WD Caviar winyó(amelyik tetszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!