Milyen Videókártyát javasoltok?
Az a helyzet kicsit régi a jelenlegi konfigom, és szeretnék beledobni egy jobb videó kártyát. Na most nem tudom, hogy kihasználná e a gépem amit kinéztem magamnak.
Konfigom:
Abit Ab9 alaplap
Intel Core2 duo 2,4 ghz
4gb blackdragon geil
CHIEFTEC CFT-600-14CS 600W
Utóbbi 2-őt nemrég raktam bele.
Kinéztem magamnak egy msi r5750-md1g-t
link az adatairól:
Árban nem nagyon akarok rá többet áldozni.
Nem rossz választás. Egy ideig elég lenne. Bár inkább HD5770-et ajánlanám. Nem sokkal drágább, de megéri a plusz pénzt.
Másrészt viszont lehet, hogy már ez a pénz is sok rá, mert LGA775-ös rendszerre már egyre kevéssé érdemes pénzt költeni.
A proci is lehetne erősebb, de egy darabig még azzal sem lesz gond. Egy ismerősömnek is c2d 2,4 Ghz-ese van, és egy 9600 GT-vel és 3 GB-tal a mai napig tudja futtatni a játékokat 1280x1024-ben (maximális vagy ahhoz közelítő grafikai részletességgel).
Ezekből látható, mennyivel tud többet:
Egyébként ha nem ragaszkodsz a DX11-hez, akkor szerintem még a HD4870 is jó választás lehet.
Itt van is néhány. Szerintem még az 512-est is érdemes megvenni.
Itt például 256 MB-os kártyát kér alapból. Az egyik haver 256 MB-os 2900 GT-n futtatta a BO-t. Persze neki inkáb közepesen futott.
5750-et rendeltem meg. Igazából a teszteknél pár fps eltérés van posta költséggel majd 7-8 ezer a különbség.
Dx11 meg jó lesz késöbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!