Milyen videokártyát javasoltok ehhez a konfighoz?
Alaplap: ASUS P5P43TD PRO
Processzor: Intel Core2Duo E8400
Memória: 2x2GB Kingston HyperX DDR3 1333mhz Dual Channel
Nem szeretnék túl drágán venni, max 50 ezer ft.
Valami olyasmit szeretnék, hogy GTA4, és egyéb hasonló új játékok fullon (FullHD-ban) folyékonyan (50-60 FPS-el) fussanak.
Ati Radeon 6730 1GB
Látom teis egy elkényeztetett gyerkőc vagy..
6730??
hd6850, gtx460 van ennyiért, de nem biztos, hogy tudja amit szeretnél.
6730as kártyát még nem nagyon gyártottak :)
Egyébként miért volnék elkényeztetett?
Mert nem vagyok képes neten keresni?
Kerestem neten, jelenleg 6850 amit gondolok esélyesnek, de gondoltam felteszek egy kérdést, hogy nálam jobban hozzáértők tanácsát kikérjem.
Nvidia 9500GT 1GB
(Direkt szart írjatok h beszopja a kis low)
Gigabyte 6850 közül van jó pár hibás, látom tényleg minél "szarabbat" szeretnél nekem.
Köszönöm a válaszokat, arra jutottam, hogy 50ezerig Sapphire 6850 a legjobb.
Bármilyen HD 6850 vagy GTX 460 (csak ügyelj, hogy ne GTX 460 SE, vagy GTX 460 768mb-os legyen, csupán azért, mert azok picit meg vannak nyírbálva. Az előbbiben kevesedd a CUDA mag, utóbbi meg kevesebb memot és kissebb sávszélt kapott).
Bár FullHD-ba nem vagyok biztos, hogy egy kétmagos proci ki fogja hajtani a kellő teljesítményt, meg az újabb játékoknak már kellene a 4 mag. Az viszont tuti, hogy ha FullHD-ban csak éppen a 30FPS határon(ember 24FPS-től lát folyamatosan), de 1680*1050-es felbontáson meglesz a kért teljesítmény. FullHD-ban az új játékok maxon viteléhez(pl Metro2033, nem legújabb, de vasigénye az van) kell a HD 5850, HD 6870, GTX 560 Ti minimum.
Remélem hasznos voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!