Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lassú a gép, pedig mindent...

Lassú a gép, pedig mindent leszedtem róla, ami lassítja, mégis vacakol, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hali! z a gond, hogy a nagymamám gépe, nagyon lassú, pedig nmár leszedtem róla minden felesleges programot! Javult a helyzet, de ez még mindig nem az igazi! A google Chrome-ot 120 másodperc alatt hozza be, míg az enyém a maxthon-t(olyan mint a google chrome) 5 másodperc alatt! Javult a gép helyzete mert a nagymamám gépe takarítás előtt 30 másodpercbe telt behozni e netet! Most leszetem róla sok mindent de még mindig lassú! Mit tegyek?
2011. ápr. 4. 20:48
1 2
 11/12 Pj0tr ***** válasza:

Írták is. A RAM a gáz. Sajnos a mai böngészők már abból indulnak ki, hogy ennél több RAM van a gépben. Igen tudom, hogy a chrome-hoz az van írva, hogy 128 mega, de azért legyünk őszinték. Az a tartalom amit ma meg kell jelenítenie a böngészőnek nem 128 megára van belőve...

A másik, hogy sehol sem írtad, hogy milyen az oprendszer illetve mikor lett újrahúzva a gép. Bár gondolom nem win7 fut rajta, de lehet, hogy nem törölgetni kellene a programokat, hanem újrahúzni a gépet és csak azt feltenni ami tényleg kell.

2011. ápr. 6. 09:26
 12/12 A kérdező kommentje:

Windows XP Szervízcsoma(szerintem):2-es!

A gép ha jól tudom 3-4 éves, és még nem lett újra telepítve! A nagypapám, meg már meg sem hallja, hogy az ő gépéhez hozzányúljak! Mindig azt mndja, hogy így a jó, meg úgy a jó, meg nem kell ennek semmi! Hát, majd ha összeomlik a rendszer, akkor majd nézhet!

2011. ápr. 6. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!