A régi gépemnek a hűtőjét leszedtem és kiporoltam. A procihoz nem nyúltam. Összeraktam vissza. A gép elindul de nem jön be semmi kép. Azt hallom hogy a vinyó kattan egyet ahogy szokott, de a gép nem sípol és nem történik semmi. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Minden ventillátor felpörög ahogy kell. Azt még hozzá kell tennem, hogy a vinyóm kondíciója már csak 21 %. Lehet hogy pont most adta meg magát? De valami képnek akkor is be kellene jönnie. Memóriát kivettem visszatettem, másikkal is próbáltam, videokártyát is kivettem visszaraktam és semmi.2011. jún. 9. 19:53
1/7 anonim válasza:
Attól még lehet a procival is baj:) Sőt... Szerintem újra kelett volna pasztázni:D
2/7 A kérdező kommentje:
Újrapasztáztam. De érted előtte még jó volt. Most miért romlott volna el hirtelen ? :D
2011. jún. 9. 20:43
3/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet hogy a venti a rossz, mert pörög ugyan de elég csúnya hangal. Ez eddig oké is. De akkor is bekéne jönni valami képnek. De a proci meg nem igazán melegszik mert azt néztem.
2011. jún. 9. 20:45
4/7 anonim válasza:
A BIOS bejön? Mert ha az igen, akkor a vinyó pont most adta meg magát. Ha a BIOS sem jön be, akkor az nagyobb baj. Lehet alaplap hiba , leeht volt egy rejtett hiba, és elég volt megmozgatni az alkatrészeket. CD-ről bootol?
5/7 anonim válasza:
ha nempasztázod újra, attól még mennie kell valami képet akkoris adnia kell, pl a BIOSnak akkor is bekell jönni
énis ugyan így jártam vele, kitakarítgattam, felpörög benne midnen... ég a leg is h bekapcsolt, de a monitoron semmi változás
nekem az alaplapba szakadt meg egy szál, mikor a cpu hűtőt helyeztem vissza, pedig nem is nyomtam erősen! Próbáld ki egy új alaplappaL:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de már minden rendben. Szétszedtem benne mindent, majd összeraktam. Így már minden tökéletesen működik. Köszönöm még egyszer.
2011. jún. 15. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!