Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok erről a konfigró...

Mit gondoltok erről a konfigról? (lent)

Figyelt kérdés

[link]

Haveromnak nézegetek új gépet, és hát kb olyan 150 ezer ft környéke a határ, ezért is kérem a segítségeteket mert én kicst túlszaladtam :D Mit változtatnátok rajta és mi maradhat? Játszani kéne olyan közepes felbontáson.... (1440x900 vagy 1650x1050, nem tudom pontosan, BFBC2 majd ha lesz akkor BF3, COD MW2 ilyesmi játékokra gondolok )

2011. ápr. 4. 16:44
1 2
 11/14 Panda Péter ***** válasza:

jó választás a chieftec CTG, bár szerintem a 450-es is bőven elég neked.

rendszervinyónak én is gyorsabb merevlemezt ajánlok, mondjuk Samsung F3, vagy WD caviar blue/black, de még inkább egy SSD.

2011. ápr. 4. 17:37
 12/14 P.O.C. ***** válasza:
Még annyival kiegészíteném Panda Péter-t, hogy a RAM -ot inkább Dual Channel KIT -be vegyed.
2011. ápr. 4. 18:01
 13/14 P.O.C. ***** válasza:

Másrészről meg szerintem k*rva drága az általad választott Webshop!

Itt van ugyan az, az ipon.hu -ról, több és jobb RAM -al:

[link]

Ebből még számolj le 913 ft -ot, mert házat mindenképp ki kellett választani a gépösszerakóban. Persze ha csak az alkatrészeket rakod majd a kosárba, akkor azt nem kell értelemszerűen.

2011. ápr. 4. 18:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, memória biztosan van kit-ben is. Egyébként ez nem webshop csak ilyen gépösszerakó féleség, szóval személyesen kell bemenned és megrendelni a cuccokat. Itt Miskolcon ez a legolcsóbb bolt és a legjobb is (eladók meg minden ... ) gondolom az Ipon pesten van és ha valami elromlik vagy ilyesmi akkor telefonálni/mail-t írni meg várni rá .... ez meg itt van helyben bemegy és kész, mégegyszer mondom ez nem nekem lenne hanem haveromnak de ezt már magában a kérdésben is leírtam. Amúgy akkor az utolsó konfig amit linkeltem azon kívül hogy drágább mint az ipon és a neten nincs kit-es memória rendben van nem? És köszi minden eddigi válaszolónak
2011. ápr. 4. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!