Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok erről a konfigró...

Mit gondoltok erről a konfigról? (lent)

Figyelt kérdés

[link]

Haveromnak nézegetek új gépet, és hát kb olyan 150 ezer ft környéke a határ, ezért is kérem a segítségeteket mert én kicst túlszaladtam :D Mit változtatnátok rajta és mi maradhat? Játszani kéne olyan közepes felbontáson.... (1440x900 vagy 1650x1050, nem tudom pontosan, BFBC2 majd ha lesz akkor BF3, COD MW2 ilyesmi játékokra gondolok )

2011. ápr. 4. 16:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

proci túl erős, ha csak játék akk lehet egy 2 magos phenom II is elég kb 24.000 áfával, de a 4 magos Ph II is csak 30-34.000 körül van

memória iszonyat drága, 4 giga normális minőség kb 10-12.000

és már be is fértél 150be.

viszont ez a konfig bőven erősebb közepes felbontástól, fullHDban vígan vinne majdnem mindent maxon.

2011. ápr. 4. 16:58
 2/14 anonim ***** válasza:
ja még vinyó... ne green powert vegyél elsődlegesnek hanem blue-t, green jó adattárnak, de rendszernek azért egy gyorsabb kéne
2011. ápr. 4. 17:01
 3/14 Panda Péter ***** válasza:

a proci feleslegesen erős, bőven elég egy négymagos is, mondjuk 945

ram nagyon drága, jó neked a Kingston/Kingmax is, lehet belefér még a 8GB is a keretbe

táp nem jó, mert a sima SAGA-ban már régi belső van, a SAGA II már jó lenne.

lapról nem igazán tudok nyilatkozni, én nem vennék asust, de szíved dolga.

vga jó.

és gondolkozz el egy ssd-n is.

2011. ápr. 4. 17:01
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, kicsit változtattam rajta és így már bele is fért ... [link]

A memóriával kapcsolatban pedig igazad van: drága, ráadásul én nem is nagyon ismerem a patriotot ...

2011. ápr. 4. 17:07
 5/14 A kérdező kommentje:
Ezt még az első válaszolónak irtam, mindjárt megnézem a többi dolgot is.....
2011. ápr. 4. 17:08
 6/14 A kérdező kommentje:
Mi a véleményetek a Chieftec tápokról csak mert én a 400-as FSP-t kicsinek gondolom és a 2 között pedig nincsen :S
2011. ápr. 4. 17:10
 7/14 anonim ***** válasza:
igen proci elég 4 mag ram is elég bár én kingstont vennék a helyedben a 2. amit csináltál jobb de amit írtak azt nem fogadtad meg mert green power maradt.én ahhoz a részhez nem értek ebben nincs tapasztalatom de szerintem így jó amit 2. összeraktál csak én 2 részben tettem volna be a 4 gb-t!Ha az egyik elromlik marad még 2 gb
2011. ápr. 4. 17:11
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és irtam hogy csak ez első kommentet olvastam el és közben irtam az enyémet így a green poweres dolgokat nem láttam vagy már én se tudom hogy mi van xD szóval még csiszolok rajta, és újra kérdezem Chieftec tápok milyenek vagy a 400W-os FSP elvinné a 955-ös amd-t és egy 6850-est?
2011. ápr. 4. 17:14
 9/14 A kérdező kommentje:
Ja és a ram azért úgy van mert nem lehet állítani hogy mondjuk te abból a 2gb-osból 2 db-ot kérsz de én is úgy szeretem és ez csak egy gépösszrakó szóval rendelni személyesen fogja és ott már mondhatja hogy neki 2db 2gb-os kell ...
2011. ápr. 4. 17:16
 10/14 A kérdező kommentje:
[link] ez itt a legújabb alkotásom :D és hozzáteszem itt mivel ott nem lehet hogy 2x2gb ram lenne és először azért a green poweres wd-t válaszotottam mert nem akartam 16mb cache-s hdd-t ...
2011. ápr. 4. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!