Mit gondoltok erről a konfigról? (lent)
Haveromnak nézegetek új gépet, és hát kb olyan 150 ezer ft környéke a határ, ezért is kérem a segítségeteket mert én kicst túlszaladtam :D Mit változtatnátok rajta és mi maradhat? Játszani kéne olyan közepes felbontáson.... (1440x900 vagy 1650x1050, nem tudom pontosan, BFBC2 majd ha lesz akkor BF3, COD MW2 ilyesmi játékokra gondolok )
proci túl erős, ha csak játék akk lehet egy 2 magos phenom II is elég kb 24.000 áfával, de a 4 magos Ph II is csak 30-34.000 körül van
memória iszonyat drága, 4 giga normális minőség kb 10-12.000
és már be is fértél 150be.
viszont ez a konfig bőven erősebb közepes felbontástól, fullHDban vígan vinne majdnem mindent maxon.
a proci feleslegesen erős, bőven elég egy négymagos is, mondjuk 945
ram nagyon drága, jó neked a Kingston/Kingmax is, lehet belefér még a 8GB is a keretbe
táp nem jó, mert a sima SAGA-ban már régi belső van, a SAGA II már jó lenne.
lapról nem igazán tudok nyilatkozni, én nem vennék asust, de szíved dolga.
vga jó.
és gondolkozz el egy ssd-n is.
Köszi a választ, kicsit változtattam rajta és így már bele is fért ... [link]
A memóriával kapcsolatban pedig igazad van: drága, ráadásul én nem is nagyon ismerem a patriotot ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!