Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gamer-gép lenne jó?

Milyen gamer-gép lenne jó?

Figyelt kérdés

Össze tudnátok állitani nekem egy gamer-gépet max 140-145. 000 Ft-ért ami pár év mulva is viszi a játékokat?

Proci és a VGA legyen nagyon erős minndenképp :D Nagyon megköszönném :)

2011. ápr. 1. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Gigabyte H67M-UD2H alaplap 25ezer

Intel Core i5-2500 processzor 45ezer

Sapphire Radeon HD6870 1024MB PCIe 49ezer

Kingston HyperX 4GB DDR3 1600MHz Memória 14ezer

Ezek csak a kulcsfontosságú alkatrészek és valószínűleg szükség lenne tápegységre is. Pár szót a konfigról. A Socket 1155 az Intel vacsi új Sandy Bridge architektúrájú i3 és i5 procik foglalata kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A Radeon 6870 a Barts XT magra épül amely kitűnően jó teljesítményű ráadásul energiatakarékos is. A Kingston HyperX egy nagyon megbízható ram és gyári hűtőbordák is járnak hozzá. Ez csak egy vázlatszerűség. igényeidet bővebben kifejthetnéd(Például hogy winyó kell-e akkor hogy szeretnél-e gépházat cserélni, és hogy tápegységed most milyen, mert azt valszeg cserélni kell). Ha komolyabban érdekel irj komit és leirok neked egy megfontoltabb gamer konfigot !

2011. ápr. 1. 20:41
 2/3 laci9 ***** válasza:

Szia!

Szerintem nézz itt körbe biztos találsz kedvedre valót.

[link]

2011. ápr. 1. 22:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen ez valóban ütősnek tűnik, de nekem az egész gép kell hogy 145 legyen max :S Mert ezek csak a főbb részek és 133.000-re jönnek ki :D akkor marad 10-15 ezer Ft a többi cuccra, az meg ugy már kevés :S
2011. ápr. 2. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!