Hogy tudnám megosztani az internetet?
Van egy smc 7004vbr routerem és két gépen szeretnék net megosztást csinálni. Jelenleg úgy működik csak, hogy vagy csak az egyiken van internet vagy csak a másik gépen. Adsl Upc netem van ami ügye felhasználót és jelszót igényel. Én arra gyanakszom, hogy nem ad ip-t a csatlakozni kívánt gépnek a router... A programjába beírom a felhasználót jelszót, flat rate connection( az unflat ratet is próbáltam) és next.. de pár perc után kiírja, hogy nem sikerült megcsinálni, és indítsam újra, majd próbáljam meg 30mp-el később...
Köszi a megoldásokat :)..
Hát nem tudom, mind 2 gépen próbáltam, a laptopra most visszatettem az xp-t(nem nagy örömmel) szóval nem tudom.. Előtte ment, de most majd meglátom csak laptopnak problemje van és most szét van szedve, de majd megnézem rajta hátha most telepítésnél más hálót állítottam.. azért köszönöm a segítséget, demélem azért majd sikerül lelket lehelni bele.
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!