Hogy tudnám megosztani az internetet?
Van egy smc 7004vbr routerem és két gépen szeretnék net megosztást csinálni. Jelenleg úgy működik csak, hogy vagy csak az egyiken van internet vagy csak a másik gépen. Adsl Upc netem van ami ügye felhasználót és jelszót igényel. Én arra gyanakszom, hogy nem ad ip-t a csatlakozni kívánt gépnek a router... A programjába beírom a felhasználót jelszót, flat rate connection( az unflat ratet is próbáltam) és next.. de pár perc után kiírja, hogy nem sikerült megcsinálni, és indítsam újra, majd próbáljam meg 30mp-el később...
Köszi a megoldásokat :)..
Az SMC 7004VBR egy őskövület, évek óta nincs hozzá új firmware, így nem lehet tőle elvárni, hogy minden jött-ment magyarországi ISP-t támogasson.
Szerintem ideje lenne beújítanod, már 5k alatt van jó minőségű router, amihez van normális terméktámogatás:
Ami az SMC -t illeti, próbáld a Webes felületén keresztül konfigurálni (bár az MTU -n kívül ott sem lehet mivel nagyon variálni):
A Switch nem tud Internetkapcsolatot megosztani, meg amúgy is le kéne lőni a DHCP szervert ha Switch -ként akarná használni. De az nem játszik, mert a Webes felületre sem tud belépni.
Egyszerűen venni kell egy normális, korszerű routert, ahogy fent is írtam. És megoldódik a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!