Core i5, Nehalem vs Sandy Bridge?
Tegnapi kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__1..
A linkelt oldalon leírt konfigurációt tervzgetem, ajánlottátok a Sandy Bridge családot.A beépített gpu-nak van bármi értelme, ha én úgyis külön videókártyát használok?A Sandy Bridge procit nem játékokra találták ki, nem túl erősek ezen a téren ha jól értem,akkor milyen előnnyel bírnak?
Az árkülönbség nem jelentős,ajánlanátok az i5-2500K procit az i5-760 helyett?
Kissé ködös ez a Sandy Bridge téma, bocsi ha a kérdések is azok lettek.
az integrált GPU nem játékra való, a teljesítménye csak az Aero meghajtására és a HD videók gyorsítására korlátozódik, szóval kb feleslegesen veszed meg, DE
ad1: nem jön rosszul, ha pl bedöglik a videókártyád, amíg azt intézed tudod használni a gépet
ad2: fogyasztásban sokat nem oszt nem szoroz
ad3: a sandy teljesítménye sokkal jobb mint a nehalem-é. a hozzájuk való alaplapok ára pedig nem olyan vészesen borsos, mint az LGA1366-os deszkáké pl, ami még mindig k.... drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!