Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Core i5, Nehalem vs Sandy Bridge?

Core i5, Nehalem vs Sandy Bridge?

Figyelt kérdés

Tegnapi kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__1..

A linkelt oldalon leírt konfigurációt tervzgetem, ajánlottátok a Sandy Bridge családot.A beépített gpu-nak van bármi értelme, ha én úgyis külön videókártyát használok?A Sandy Bridge procit nem játékokra találták ki, nem túl erősek ezen a téren ha jól értem,akkor milyen előnnyel bírnak?

Az árkülönbség nem jelentős,ajánlanátok az i5-2500K procit az i5-760 helyett?

Kissé ködös ez a Sandy Bridge téma, bocsi ha a kérdések is azok lettek.

2011. márc. 30. 20:08
 1/5 Panda Péter ***** válasza:

az integrált GPU nem játékra való, a teljesítménye csak az Aero meghajtására és a HD videók gyorsítására korlátozódik, szóval kb feleslegesen veszed meg, DE

ad1: nem jön rosszul, ha pl bedöglik a videókártyád, amíg azt intézed tudod használni a gépet

ad2: fogyasztásban sokat nem oszt nem szoroz

ad3: a sandy teljesítménye sokkal jobb mint a nehalem-é. a hozzájuk való alaplapok ára pedig nem olyan vészesen borsos, mint az LGA1366-os deszkáké pl, ami még mindig k.... drága.

2011. márc. 30. 20:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Oks ez elég sokat tisztáz,köszi!További válaszok jöhetnek még azért! :)
2011. márc. 30. 20:16
 3/5 anonim válasza:
Szerintem a Sandy Bridge processzorok nagyon erősek,pláne az i5-ös.Már ezt,hogy érted?Ezt a procit nem játékra találták ki?
2011. márc. 30. 20:19
 4/5 Captain Frájer ***** válasza:

Nem erősek a sandy procik? Az i5-2300 kb az i7-920 szintjén van, az i5-2300 hozza a Phenom II 955BE proci sebességét, alulról pedig nagyon ott van az i5-760 nyakában. Az i5-2500 pedig megette vacsira az i7-870-est és i7-920-as processzort.

A sandy procik rettentő erősek.

[link]

[link]

2011. márc. 30. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Az i7 2600K meg már a 990X-et is veri.
2011. márc. 30. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!