Ez jó gép lesz? (lent)
AMD Phenom II X4 955 Black Edition 32000ft
GIGABYTE MA770T-UD3 20000Ft
2 db Kingston HyperX Blu 2048MB DDR3 1600MHz (4GB) 14000ft
Gainward Geforce GTX460 35000 Ft
CORSAIR Builder Series CX500W 14000 Ft
összessen 115000 Ft
árak nem pontossak és amit nem írtam az megvan
és meddig jó ?
"azért ajánlottam egyébként ezt a kártyát a radeonokkal szemben mert egy átlagos játékosnak kényelmesebb egy nvidia...a radeon igaz hogy olcsóbb és jobb de drivereket patch-eket meg hülye illesztőprogikat kell szedni hozzá egy csomó játékhoz és még 3d-s filmekhez is...
ezzel szemben az nvidiát támogatják a játékok és minden megy anélkül hogy bele kellene nyúlni...
persze ha értessz hozzá és ráérsz vele foglalkozni akkor jó a radeon is...." ez egy baromi nagy közhely, ami nem igazán állja meg a helyét manapság. nekem radeonom van, nem is a legújabb fajtából (hd4800 széria) és nem sok bugba ütköztem, pedig gyári catalyst-et használok (igaz, hogy Ati Tray Tools mellett).
kétszáz húszmilliószoros élsimítás, antizotropikus szűrés és tesszeláció egyszerre, full hd-ben... :D
én a radeont ajánlom mert: olcsóbb, gyorsabb, kevesebbet eszik, modernebb, jobb... soroljam még? :D
okés tudom hogy örök téma lesz hogy nvidia vagy amd(ati) nem akarok megbántani senkit, meggyőzni meg nem lehet egy radeonost az nvidiáról...:)
a táp szempontjából halgass Panda Péterre mert én nem vágom hogy miben milyen kábel van meg ilyenek csak tudtam hogy jó márka a corsair...
a kártya ügyben pedig még mindíg a gtx 460 mellett állok... mert ténylegesen kényelmesebb...
és mert nem biztos hogy többet tud felmutatni egy ati ilyen gépben mint a gtx460...
azt is hallottam hogy az ati kártyákhoz erősebb gép kell hogy ugyanúgy ki legyen használva mint gy nvídia...
bár még1x mondom nem akarok megbántani egy ati-st sem...
és még egy érv a gtx 460 mellett:
http://www.youtube.com/watch?v=B4OlmNQdIMo&feature=related
tanulságos kis videó pont a két említett videókártya eredményeiről...nézzétek végig...
itt látható, hogy mind az összteljesítmény, mint a teljesítmény/fogyasztás kategóriában is jobb a hd6850. és még olcsóbb is. kérdés?
én értem hogy szép meg jó a 6850, de ezek a mérések a prohardveren nemtudom milyen gépben vagy hogy egyáltalán gépben történtek e..
az én videóm 4 magos és 6 magos ..szal életszerű gépekben tesztelve mértek, nem atomerőművekben,itt a kérdező gépe,amelyben az ati 20%-al le lenne maradva a gtx460-tól...
jó veled vitatkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!