SOS! Nem ismeri fel a hangot a Windows 7 valaki segít?
Figyelt kérdés
PcChips M950-es alaplapom van,és amikor a drivert telepíteni akarom a hivatalos oldalról letöltött alkalmazással,akkor azt írja a windows 7,hogy not supported.2011. márc. 22. 13:53
1/9 anonim válasza:
Mert nyilván valamilyen más rendszerhez töltötted le, pl. XP-hez. Nincs lehetőség Windows 7 (esetleg Vista) driver letöltésére?
2/9 A kérdező kommentje:
Kerestem,de semmi.:S
2011. márc. 22. 14:31
3/9 A kérdező kommentje:
Az everest szerint ez az integrált hangom. Ehhez kellene nekem driver.
2011. márc. 22. 14:44
6/9 anonim válasza:
nekem fogalmam sincs milyen videokártyám van, de ugyanez a problámám:( (annyit tudok hogy integrált) vki tudja hol lehet megnézni mien van?:D:D
8/9 anonim válasza:
nekem ezt írja ki az everest, ehhez kéne driver
Eszköz leírása Típus
Intel 82801FB ICH6 - AC'97 Audio Controller [B-1] PCI
9/9 anonim válasza:
Nem azt írtad, hogy a videokártya neve kell? Mert amit most írtál, az a hangkártyáé.
Ha integrált, akkor pedig az alaplap neve megfelel, a Google-ba így írd: driver neve (esetedben az alaplapé) driver download, majd letöltöd lehetőleg a gyártó oldaláról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!