Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Inspiron N5010 (15R) bővíthető...

Strigi kérdése:

Inspiron N5010 (15R) bővíthetőségi információk?

Figyelt kérdés

Honnan tudjam meg, mit lehet telepíteni a gépbe, vagyis az alaplap mit támogat? Konkrétan a memória és az esetleges videokártya-lehetőség ami fontos.

A magyar és az angol Dell honlapon, valamint az Intel oldalán kerestem, de még csak memória-támogatást sem találtam, nem hogy pontos leírást a bővítőhelyekről.

2011. márc. 21. 20:33
 1/3 Panda Péter ***** válasza:
valszeg van egy üres memóriaslot, és a vga nem cserélhető, a consumer gépek kb 90%-ánál ez a felállás. egyéb információért keress fel egy szakboltot, vagy írj e-mail-t a Dell supportnak, ha a honlapon nincs erről semmi. vagy keress tesztet az adott laptopról.
2011. márc. 28. 23:01
 2/3 A kérdező kommentje:

Természetesen van egy üres memóriahely, de pl. arról nincs tájékoztatás, hogy 4GB-os modult támogat-e, vagy csak 2GB-ot. (A 4GB-tal szerelt modeleknél sem írják, hogy 1x4, vagy 2x2 gigabájt.)

A videokártya jelenleg integrált, de teljesen ugyanezt a modellt lehet kapni különálló ATI Mobility Radeon kártyákkal. Ugyanúgy Intel HM57 és i3-350M van az alaplapon, ezért gondoltam, hogy az egész alaplap azonos, vagyis nálam is kell lennie egy VGA-bővítőhelynek.

Az utóbbi persze szétcsavarozás után megállapítható, de a memóriatámogatás nem. A szakszervizek arra hivatkoznak, hogy '2GB-os modult szokás belerakni', a szokás pedig nem túl meggyőző.

2011. márc. 29. 10:22
 3/3 A kérdező kommentje:
A Dell Supportnak pedig csak telefonszáma van, ami kicsit túl drága szórakozás... :)
2011. márc. 29. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!