Ezt a proceszórt meddig lehet húzni?
Egy A7V8X-X alaplapom van Benne egy:AMD Anthlon(TM)XP 2400+
Ez jelenleg 2.0ghz-van de láttam hogy 3.0ghz-is felehet huzni szerintetek érdemes egy 0.5 huzni rajta?
Ha bármien adat kel még irjatok rám leirom.
Kocsi után kötve akár kilométereket is húzhatod. :)
Gyalog is, csak úgy kicsit fárasztó lesz és elfáradsz.
Amúgy ne nyúlj hozzá, amíg nincs megfelelő hűtőd. Ha mégis hozzányúlnál, akkor pici léptekben haladj, utána teszteld valami Pi-t számoló programmal, aztán még egy picit és megint teszteled. A végén pedig legalább 5-6 órát teszteld, hogy stabil-e, és nézd meg a hőmérsékletét is, nehogy túlmelegedjen.
Hát ezt elég rosszul tudod...
A kékhalál legtöbbször csak szoftverhiba, de akármelyik hardware hibája is lehet!
Kösz böviteted az informáciomat :D.
De prociról még tippek-kénének.
nekem 2500+ van régi gépemben ( 1,9 ghzn járattam ), és azért terhelés alatt gyári hűtővel elég szépen termeli a hőt. viszont ha ezt el tudod vezetni pl vízhűtéssel vagy nagyon durva léghűtéssel, akkor szépen lehet húzni, az athlonokban mindig is jó adag tartalék volt.
de megfelelő hűtés nélkül esélytelen, elfüstölni azonnal ugyan nem fog, de alaplap biztonsági rendszere hamar vészleállítja az egész rendszert pont h a túlmelegedést elkerülje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!