Szoftver hamisítás áldozata lettem?
A mai napon elkezdte kiírogatni a gépem , hogy a Windows 7 Ultimate szoftverem amit a számítógépemen használok nagy valószínűséggel hamisítvány!Pedig megvan a termékkulcsot igazoló lézeres bilétám és az eredeti tok , CD, kézikönyv meg minden amit egy szoftvervásárlásnál kell kapnom!Régebben is kiírta azt hogy az IP cím ütközést észlel de nem figyeltem rá!Beirtam a termékkulcsot is megint a számítógép azon belül a tulajdonságok és termékkulcs aktiválásához de a windows elutasította!Ja és még egy fontos tudnivaló!Amikor vettem a számítógépet és a szoftvert adták hozzá akkor akciósan kaptam mert angól verzió volt úgy lett magyarosítva!
Kérem segítsenek!Köszönöm
Híd fel a májkrémszoft szuportját, és mond el nekik a problémádat. Kelleni fog az eredeti termékkulcsod, majd megmondják szépen lépésről lépésre, mit csinálj...
(06 1) 267 4636
M$ support, de valszeg a magyarosítás miatt lesz gond..
Édesanyám, angol oppal árulják a gépeket?
Pfff..
Sosem fogok eredeti windows-t venni..!
Vagy warezon rákereshetsz az aktuális loaderre.. az vicces lenne, de lehet egyszerűbb lesz, mint bajlódni hivatalosan.. XDDDD
A hiba /átverés/ ebben a mondatban van:
"Amúgy nem angollal árulták hanem felkínálta az eladó hogy most van ez a lehetőség , hogy magyar helyett angol verziót veszek 27000ft helyett 18000-ért és ő magyarosítja!"
Az eladó az angol eredetit eltette magának /igaz a termékkulcsot, egyebet átadta neked, gondolván ugyse kell majd sosem/, majd rátöltött egy hamisitványt!
Ha az ügyletben minden körülmény rendes, törvényszerű és szabályos volt, akkor sosem irta volna ki a hamisitási értesitést.
Szóval a vásárlásnál volt a bibi, ott büzlik a dolog. Én nem keresném fel a MIcrosoft-ot, de az eladót igen és az asztalra csapnék!
Olyan, hogy hamisítvány nincs. Azok is igazi Windowst használnak, akik netről töltve lopták, csak a kód a hamis. Szóval a torrentes Windowst is aktiválhatod legitim kóddal, és az legálisnak fog tűnni.
Ha nem jön be az MS Support, akkor ULoader ;)
az egyetlen helyes megoldás, jelentsd be itt:
a Szoftver vásárlási helyének PONTOS megnevezésével, a vásárlási számla sorszámával (nem árt a számlát bescannelni és azt is mellékelni az e-mailhez!) és jelezd azt is, hogy milyen figyelmeztetést kaptál.
Ezeket minél részletesebben töltsd ki:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!