Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szoftver hamisítás áldozata...

Szoftver hamisítás áldozata lettem?

Figyelt kérdés

A mai napon elkezdte kiírogatni a gépem , hogy a Windows 7 Ultimate szoftverem amit a számítógépemen használok nagy valószínűséggel hamisítvány!Pedig megvan a termékkulcsot igazoló lézeres bilétám és az eredeti tok , CD, kézikönyv meg minden amit egy szoftvervásárlásnál kell kapnom!Régebben is kiírta azt hogy az IP cím ütközést észlel de nem figyeltem rá!Beirtam a termékkulcsot is megint a számítógép azon belül a tulajdonságok és termékkulcs aktiválásához de a windows elutasította!Ja és még egy fontos tudnivaló!Amikor vettem a számítógépet és a szoftvert adták hozzá akkor akciósan kaptam mert angól verzió volt úgy lett magyarosítva!

Kérem segítsenek!Köszönöm

2011. márc. 19. 10:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Híd fel a májkrémszoft szuportját, és mond el nekik a problémádat. Kelleni fog az eredeti termékkulcsod, majd megmondják szépen lépésről lépésre, mit csinálj...

(06 1) 267 4636

2011. márc. 19. 11:00
 2/20 anonim ***** válasza:
37%

M$ support, de valszeg a magyarosítás miatt lesz gond..

Édesanyám, angol oppal árulják a gépeket?

Pfff..

Sosem fogok eredeti windows-t venni..!

Vagy warezon rákereshetsz az aktuális loaderre.. az vicces lenne, de lehet egyszerűbb lesz, mint bajlódni hivatalosan.. XDDDD

2011. márc. 19. 11:16
 3/20 A kérdező kommentje:
Bővebben ki tudnád fejteni hogy mire keressek rá?Köszönöm! Amúgy nem angollal árulták hanem felkínálta az eladó hogy most van ez a lehetőség , hogy magyar helyett angol verziót veszek 27000ft helyett 18000-ért és ő magyarosítja!Hát így tettem és idáig nem is volt gond! Mától írogatja ki bekapcsolásnál a dolgokat!
2011. márc. 19. 11:41
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel mindenképp a magyarországi MicroSoft-ot, hisz ha már megvetted a Windows-t ne hiába vedd.
2011. márc. 19. 12:01
 5/20 anonim ***** válasza:
81%

A hiba /átverés/ ebben a mondatban van:

"Amúgy nem angollal árulták hanem felkínálta az eladó hogy most van ez a lehetőség , hogy magyar helyett angol verziót veszek 27000ft helyett 18000-ért és ő magyarosítja!"

Az eladó az angol eredetit eltette magának /igaz a termékkulcsot, egyebet átadta neked, gondolván ugyse kell majd sosem/, majd rátöltött egy hamisitványt!

Ha az ügyletben minden körülmény rendes, törvényszerű és szabályos volt, akkor sosem irta volna ki a hamisitási értesitést.

Szóval a vásárlásnál volt a bibi, ott büzlik a dolog. Én nem keresném fel a MIcrosoft-ot, de az eladót igen és az asztalra csapnék!

2011. márc. 19. 12:37
 6/20 anonim ***** válasza:
70%

Olyan, hogy hamisítvány nincs. Azok is igazi Windowst használnak, akik netről töltve lopták, csak a kód a hamis. Szóval a torrentes Windowst is aktiválhatod legitim kóddal, és az legálisnak fog tűnni.

Ha nem jön be az MS Support, akkor ULoader ;)

2011. márc. 19. 12:44
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot!Kiderült hogy egy hamisítvány!Mindig az egyszerű embereket verik át!Egy márkaboltba!Ez van!Köszönöm a segítséget még egyszer
2011. márc. 19. 13:04
 8/20 anonim ***** válasza:
66%
Mifelénk is warezos seriallal telepítik a gépeket a számtech-boltban.. XDDDD
2011. márc. 19. 13:35
 9/20 anonim válasza:
Most mitévő leszel? Visszamész a boltba?
2011. márc. 19. 15:13
 10/20 anonim ***** válasza:

az egyetlen helyes megoldás, jelentsd be itt:

[link]

a Szoftver vásárlási helyének PONTOS megnevezésével, a vásárlási számla sorszámával (nem árt a számlát bescannelni és azt is mellékelni az e-mailhez!) és jelezd azt is, hogy milyen figyelmeztetést kaptál.

Ezeket minél részletesebben töltsd ki:

[link]

2011. márc. 19. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!