Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a kevés CPU, VGA, RAM,...

Mi a kevés CPU, VGA, RAM, esetleg valami más?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm wowozik , és alapból fullon fut neki( a legujabb wow) , de mikor instázik vagy mit csinál akkor minimum grafikán 4 pfs-e van mikor 25 en lőnek egy bosst és 20 mobot amik 1 helyen vannak , és monda még hogy az AOE-k miatt is ment le az pfs. én a videókártyára tippelnék , szerinte meg a processzor a kevés.

A gépe: Ram 1DB 2GB ddr2

VGA: 9600 gt 512mb

CPU: intel dual core , 2.63ghz

Monitor: hd ready 19"

2011. márc. 16. 13:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

1. Memória...

2. Grafikus kártya...

2011. márc. 16. 13:49
 2/11 anonim válasza:
Biztos nem kevés...
2011. márc. 16. 14:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Azé képzeld el azt a terhelést a Videókártyán meg a CPU-n hogy alapból a WoW-nek nincs egy jó grafja, ez magyarázható azzal h k*rva nagy a WoW világa, ha jó grafja lenne nemigazán lenne ien népes rajongótábora.Tehát..amit akartam hogy alapból egy model maximum 1200-600 poligonból áll, de egy effektnek ami pl varázslat stb azoknak sokkal de sokkal több poligon kell, plusz még ha 25-en lőnek az 25ször annyi, aztán ottvannak még abossok, nagyobb testük miatt 3szoros poligonszám van bennük, ésmég sok más tényező
2011. márc. 16. 14:29
 4/11 A kérdező kommentje:
de valami akkor is kevés , különben nem menne le 30fps ről 4 re , amugy meg ha nincsenek sokan , csak mászkál össze-vissza akkor 30fps-el megy , tehát a terhelés miatt- ami a sok ember meg varázslat meg mob meg minden miatt van- megy le az fps, csak mi az ami miatt lemegy 4re az fps?
2011. márc. 16. 14:46
 5/11 A kérdező kommentje:
értem hogy le van butítva a grafja mert nagy a világ , de ha abból(a sok egyszerű modellből meg ilyenekből) sok van nyilván az is megterheli , és azért kérdezem hogy melyik lehet ami nem bírja...
2011. márc. 16. 14:48
 6/11 A kérdező kommentje:
2. hiába vagy benne biztos vagy gondolod hogy nem kevés , mert az , valami kevés..... mert nem gondolom hogy olyan helyzetbe lemegy az fps hanem tudom---> tehát valami mégis kevés
2011. márc. 16. 14:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem videó kártya, próbálja ki kisebb felbontáson, ha akkor is akkor memória. (Bár a memóriát azt feladatkezelőbe simán megnézheti, mint a procit is.)
2011. márc. 16. 15:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy nagyon jó informatikus barátom mondta hogy a vid. kártya tudja használni a rendszermemóriát, ha nincs elég vga memória. szóval csak memória kell neked :)
2011. márc. 16. 15:10
 9/11 A kérdező kommentje:
nem csak laptopoknál vagy integrált alaplapi videóvezérlőnél lehet hozzáadni a rendszermamóriából ? és ezt automatikusan csinálja vagy be kell állítani?
2011. márc. 16. 15:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Lehetséges asztali PC-nél "külső" VGA kártyával is.

De ez automatikusan vezérelt. Igaz módosítható, de az a Windows halálához is vezethet!

2011. márc. 16. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!