Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megfagyott a gépen majd kék...

Megfagyott a gépen majd kék halál. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

ezt írta ki:Consider BIOS upgrade

Microsoft is unable to determine the exact cause of this error. However, this problem was most likely caused by an error in your computer’s random access memory (RAM). RAM is the main internal storage area the computer uses to run programs and store data.

During the crash analysis, we noticed the basic input/output system (BIOS) version on this computer does not match the specifications for the central processing unit (CPU), also known as a processor, that is installed on your computer. This can occur when a newer processor is installed on an older system board or older BIOS. Using a BIOS that does not support the installed processor can result in Windows system crashes. Contact your computer manufacturer or motherboard manufacturer for an updated version of BIOS for your computer's processor.

gépezni csak csökkentett módba tudok. ja és Win 7 van fent

2011. márc. 15. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:

A BIOS verziójára panaszkodik, mert azt írja nem kompatibilis az alaplappal, legalábbis MS bácsi szerint :D

2 lehetőséged van.

1. www.ubuntu.hu és letöltöd az Ubuntu 10.10 es Linux operációs rendszerét, ami sokkal jobb mint a windows és nem akad fent ilyen dolgokon.

2. BIOS-t frissítesz, ez a nehezebb dolog, ugyanis ezt el lehet rontani úgy, hogy az alaplapodat kidobhatod a kukába. Érdemes szakemberre bízni.

2011. márc. 15. 15:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsod és telepítem az Ubuntut
2011. márc. 15. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Helyes, :) első vagyok, ha valamit nem értesz, vagy segítségre lenne szükséged, ubuntu.hu -n választ a közösség, vagy a fórum menüpontot, írhatsz is topikot, de kereshetsz is, nagyvalószínűséggel, minden kérdésed már létezik :) és van válasz is rá.
2011. márc. 15. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!