Ez lehetséges lenne? (lent)
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni hogyha a számítógépet összekötném egy házimozirendszerrel akkor tudnék-e a házimozirendszerrel gépen lévő filmet kiírni? Ez azért lenne fontos mert akkor feleslegesen nem veszek blu-ray meghajtót a gépbe, hanem összekötném őket és úgy kiírnám a házimozirendszeren keresztül. Előre is köszi a választ2011. márc. 13. 21:46
1/9 anonim válasza:
Nem, ez elég lehetetlennek hangzik.
2/9 anonim válasza:
Ha a házimozirendszeren tudsz filmet felvenni blu-ray lemezre, akkor semmi semmi akadálya, csak kell egy TV-kártya a számítógépbe, a kimeneti jelet rá kell kötni a lejátszóra és filmként felvenni.
3/9 anonim válasza:
Hopp egy ,,semmi"-vel több lett :)
4/9 anonim válasza:
Jobban átgondolva ez az egyetlen megoldás... Viszont ehhez le kéne játszani a teljes filmet, ami viszont így elég hülye ötlet... és a minősége is megkérdőjelezhető volna. Vegyél egy blu-ray meghajtót a gépbe, jobban jársz.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem tudtam, nincs is odairva hogy lehet-e írni vele és most, hogy átgondoltam én is arra a döntésre jutottam hogy jobb venni egy blu ray meghajtót
erre gondoltam Asus BW-12B1LT, [link]
a házimozi pedig Samsung HT-C6930W, ide linket nem adok mert az 3 sor lenne :D
2011. márc. 13. 22:03
6/9 anonim válasza:
Ha tud fölvenni és van HDMI kimenet a videokártyán, akkor össze tudod kötni a gépet a rendszerrel. Nemtudom, hogy létezik-e VGA,DVI bemenetes házimozi, és hogy a tied mien típusú pontosan. Egy biztos: nem kell hozzá TVkártyát venned, mert az a TV műsorok felvételéhez és nézéséhez van.
7/9 anonim válasza:
aha te is lopj el mindent töltsd le a retkes blu ray filmet.. mert pár ezer forintot sajnálsz? de a hülyeségre nem mi?
8/9 anonim válasza:
00:18:
A TV-kártyákon van be és kimeneti pont. Bizonyos TV-kártyákkal meglehet oldani, hogy a kimeneti pontra a monitor képét vetítse ki, így azt rákötve a felvevőkészülékre (amiről kiderült, hogy nem is tud) felvenni filmként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!