Lehetséges, hogy a monitor zavar be?
A következő a helyzet: Még tavaly nyáron csináltattunk egy jó gamer gépet, de hozzá még nem volt monitorom, ezzel karácsonykor leptem meg magamat!
Karácsony előtt az 1440x900-as géppel nyomattam full grafon például a cod 5-t, bf bad company 2-t, éls vietnamot.
Együtt vettem a monitort a bf3-mal, de azon nem tudtam rendesen játszani, a singleplayer kidobált.
Azt hittem a gépem gyenge hozzá, de még a cod2-ből is kidobott, nemhogy a cod5-ből full grafikán!
Viszont ezeket csak singleplayerben csinálja.
Tavaly lazán ment a cod5 meg társai sp-ben, de most már nem, viszont a multiplayer simán megy, vagyis a bf3 néha kidob pálya végén!
(fallout 3-mal sem tudok játszani, abban is megy a szöveg, meg az elején a felvezető, de a single az első 2 percben kidob.)
Mit tehetnék? Mi lehet a baj? Elméletileg az összes játékot elbírja a gépem ajánlott grafikán, de akkor mi lehet a baj?
Minimum 5x újra lett rakva!
Vírus nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!