Mitől kapcsol ki a gépem?
Sziasztok! Van egy kb 5 éves laptopom( 512-ram, 25gb winyó, napi 12-14óra menetidő, IBM R40E ), eddig semmi gond nem volt vele, néha kékhalált kapott és újraindult. szokásos XP bajok. Egyedül az aksija ment tönkre úgy,hogy fél percet sem bír ki táp nélkül.
Ma be akartam kapcsolni, elindult a windows, belépett a rendszer aztán csakúgy kikapcsolt a gép. Benyomtam újra és megint kikapcsolt, majd újra és újra és a végén már a boot ellenőrzés sem futott le, azonnal kikapcsolt. Ha fenn hagyom tápon, minél tovább van kikapcsolva, annál jobban bírja a legközelebbi bekapcsolást, a kijelző mutatja h váltóáramot kap, ha kihuzom, jelez hogy lemerült az aksi(mint mindig).
Teljesen tanácstalan vagyok, remélem tud vki segíteni, mit csináljak vele, szervizbe nem hinném hogy érdemes elvinni, drágább lenne a szerelése,mint maga a gép :S
Szerintetek mi lehet a gond?
Elárulom neked, hogy a "néha kékhalált kapott" XP alatt sem normális és sehol másutt. Az mindig valami komoly hibát jelent!
Ha váratod és elindul később, akkor pedig túlmelegedésre gyanakszom, esetleg a korából adódóan valami feladta benne a szolgálatot.
Szerintem egyelőre az most másodlagos, amíg abszolút nem működik... xD
Amúgy gondolom LAN-os vagy ADSL neted van és ahhoz szükséges a dolog. Nálam a router miatt soha nem kell ilyen.
Jaja, ADSL... :S
Azt hiszem kezdhetek gyűjteni egy újra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!