Snowpehely kérdése:
Véletlenül letöröltem az Office-t. Vissza tudom valahogy "csinálni", vagy újból meg kell vásárolnom/letöltenem?
Figyelt kérdés
Microsoft Office, es nagyon szukseges lenne, foleg a Word, de a tobbi is. Kerlek segitsetek!2011. márc. 6. 18:41
11/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom, azt hiszem, meggyoztetek :). Nekem valojaban gyakorlasra kell az Office(foleg a Word es az Excel)-suliba. Mindenesetre letoltom, utolag meg ugyis valtoztathatok.
2011. márc. 7. 18:57
12/12 anonim válasza:
LibreOffice-ban a Word neve Writer, az Excel meg Calc, megírod a szöveget, aztán olyan kiterjesztéssel mented le, ami neked kell (XP, 2003, 2007, ahogy tetszik). Nem véletlen, hogy újabban a kormányhivatalok az EU-ban a Libre saját kiterjesztés használatát .odp hivatalossá tették).
Fél óra gyakorlás után menni fog. A gépeden levő fájlok megnyitására be kell idomitani a Windows-t. Tegyél ki az Asztalra egy szöveges, egy táblázatos, egy bemutató fájlt, kattints rá jobb egérgombbal, Társítás. Utána alul az ilyen típusú fájlokat mindig pl. a Writerrel nyissa meg. Ettől kezdve automatikusan működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!