Működő konfig? Videókártya nékül menne?
alaplap: MSI 760GM-E51
processzor: AMD Phenom II X2 560 Black Edition
memória: A-Data 2GB 1333MHz Gaming Series
videókártya: Sapphire 5570 1GB DDR3
merevlemez: IDe csatlakozó
Videókártyát később vennék, amikor lesz pénzem. Addig a nélkül vagy egy régebbi 256mb-os Asus radeon videókártyával futna.
pcxes. És nélküle menne valami játék?
vagy az asussal?
Van rajta alaplapi GPU, szal ha arra kötöd, akkor lesz képed és tudsz filmet nézni rajta :) Sztem alaplapit használd, addig is kevesebbet fogyaszt a konfig :)
Egyébként mire szeretnéd használni? Mert az 5570 belépő szintű megoldás, szóval irodai munkára, netezésre, illetve filmezésre való.
Internet, film és egy kis játék. Cod4,gta4 maffia2. Ennél kissebb illetve nagyobb teljesítményre nekem nincs szükségem. Ez az optimális. Egy két újabb játékra tökéletes.
Esetleg milyen másik videókártyát ajánlasz hozzá?
Azokhoz a játékokhoz sem az alaplapi, sem a kiszemelted nem elég.(GTA 4-nek mondjuk jó lesz, mert igénytelen a GPU-ra, inkább a VRAm számít neki :) )
Ezekre a játékokra 30-50 ezres ársávban kell nézelődnöd.
Minimum HD 5770 vagy GTS 450 kellene neked, vagy több pénzzel melegen ajánlom a GTX 460 768megás verzióját, annál is több pénzzel meg GTX 460 1 gigásverze és HD 6850 a te kártyád. Innentől fölfelé már a proci nem biztos, hogy megadná a kellő hátteret a vidikari kipörgetésére.
[link] Ezt tudnám nagyon ajánlani, ha esetleg kitolnád a kereted, ha meg nem, akkor az alábbi is jó szolgálatot fog tenni még a közeljövőben:
A következő viszont az én véleményem: Szerintem érdemes most egyszer spórolni picit és venni egy GTX 460-at, HD 6850-et, mintha vennél egy gyengébb vidikarit, ami talán két év múlva kevésnek fog bizonyulni. De ez csak az én véleményem. A helyedben én várnék még és spórolnék picit.
Másik megoldás, ha olcsón jót akarsz szerezni a használtpiac. Kevés garival, vagy garancia nélkül használtan lehet a 25e Ft-os ársávban jókat találni. Ha érdekel, akkor körbenézek hardverapro.hu-n neked, hátha találok olyan hirdetéseket, amik érdekelhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!