Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tippek? (monitor illesztőprobl...

Tippek? (monitor illesztőprobléma)

Figyelt kérdés

2 számítógép, az egyiken eddig egy fujitsu siemens 4:3-as képarányú, azaz nem wide screenes, nem full hd-s lcd monitor volt, a másikon sima tft.

A másikra vettünk egy widescreenes full hd philipset a tft helyett, de problémás. Amikor elindítunk egy programot még működik, szép a kép stb, de miután kilépek kidobja, hogy nincs jel és teljesen ki kell kapcsolni a gépet, hogy újra legyen kép. Próbáltam videokártya drivert frissíteni (Geforce 8600 GT egyébként), de nem használt. Áthoztam erre a gépre, amin a 4:3-as volt, itt működik és nem csinálja ezt. Átvittem a másikra a nem full hd-s fujitsut, és kifogástalanul működik. Hihetetlen, tippek?

2011. márc. 5. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy az illesztövel van gond.Milyen tipusú géped van?Milyen op rendszer?Megfelelő driver van rajta?Ha ez mind igen akkor a monitorral van gond amit pár ezer forintért meg lehet javítani,vagy veszel egy másik monitort :)
2011. márc. 5. 15:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Milyen op rendszerre:az igen xp vagy win7 semmikép se vista.

A gép meg legyen kompatibilis a monitorral

2011. márc. 5. 15:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Mindkét gép win7-es, a Philips viszont zsír új monitor és csak az én gépemen megy, a másikon viszont csak a tft ami tönkrement és a siemens. Ezért is frissítettem be a divert, a hivatalos weblapról, kiválasztva mindent geforce 8600 GT win7 32bit. Befrissítettem, de így sem volt jó. Most ideiglenesen áthoztam a Philipset ide, itt tökéletesen üzemel.
2011. márc. 5. 15:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Talán megoldottam.
2011. márc. 5. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!