Laptopom balesetet szenvedett, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Légyszi ne röhögjetek ki...Reggel indultam munkába,ahova magammal szoktam vinni a laptopomat. De ráléptem a fűzőmre(én köcsög), és "letérdeltem", csak az a baj,hogy köben a laptop sarkát odavertem a földhöz. Ez most igy viccesen hangzik,de nekem nagyon nem volt az... :(. Mikor kivettem a táskából, hogy megnézzem hogy áll...a sarka letört pont a töltő bemenete mellett (szerencsére működik), s a váz is megsérült, "felgyűrődött" a fémlap a töltés felett. Mit tudok vele tenni? Becserélni nem birom hisz az én hibámból történt a dolog,de félek,hogy később előjöhet valami hiba az esés miatt. Meg hát nem is néz ki túl jól...szerintetek mit csináljak, helyre lehet pofozni? Egy nagyon jó kis gépről van szó (HP ProBook 4520s),nagyon sajnálom hogy ez lett vele...meg mire összeszedtem rá a pénzt..3 hónapos még csak.Ki vagyok akadva :(2011. febr. 28. 21:28
1/6 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem a garanciát is elfelejtheted. Innentől kezdve bármi hiba lesz a laptoppal, akkor az esésre fogják majd. Amúgy szakszervizekben biztos ki tudják cserélni a burkolatot, de nem lesz túl olcsó mulatság. Én ezért használok hátizsák szerű laptoptáskát. Nem annyira trendi, mint az oldaltáskák, de esésnél jobban védik a gépet (az ember max ónos esőben esik hátra).
2/6 A kérdező kommentje:
Pont ettől féltem. Egyenlőre jól működik,de később..? Amugy a fémburkolat műanyag és fém részét is ki lehet cseréltetni? Most biztos nem birom, de majd egyszer.
2011. febr. 28. 21:46
3/6 anonim válasza:
Mindent ki lehet cseréltetni csak bírd anyagilag. De azért kérdezz rá a garira, mert lehet, hogy van valami opció, hogy bevizsgálják valamennyi pénzért és akkor tovább él.
4/6 A kérdező kommentje:
Mindenképp el fogom vinni, hátha valamit ki tudunk kombinálni.
2011. febr. 28. 21:51
5/6 A kérdező kommentje:
Hú,de gyászos érzés...
2011. febr. 28. 22:01
6/6 anonim válasza:
Nezz utana ilyen e-bay, vatera, teszvesz oldalakon es szerintem talalsz hozza "vazat". Mondjuk valoszinu nem lesz tul olcso, de tul sok valasztasod nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!