Mikor asztali PC dolgozik, és közben zörög, akkor voltaképpen mi adja ki ezt a kattogó hangot? Szőke nő vagyok, ennek megfelelő, nem fikázó, normális válaszokat várok!
Ha a ventillátor lenne, akkor folyamatosan zörögne, nem? Csak akkor zörög, ha úgy értve dolgozik, hogy mondjuk én futtatom a víruskeresőt.
Én is a merevlemezre tippeltem, de ahogy láttam képen a neten, elképzelni nem tudom, mi tud abban ilyen hangot kiadni! Már arra gondoltam, hogy - kérteik nem nagyokat röhögni! :) - az a lyukszalag kinézetű műanyag szalag (IDE-bus? - bár fogalmam nincs mi az) adja ezt a hangot, bár arról sem tudom elképzelni, hogy hogyan és miért.
Nagyon köszönöm az értelmes válaszokat, és a nemfikázásokat!
Első és 00:11 válaszára tippelek.
00:11 köszönöm a részletes, érthető választ!
Zöröghet benne pl CD/DVD lejátszó, kilazult, vagy törött hűtő(több hűtőberendezés is van a gépben pl sajátja van a videókártyának stb) ennek nem feltétlenül kell egyenletesnek lennie mert a legtöbb nem egyenletesen hűt hanem hőfokon tart mint a klíma.
A legvalószínűbb a merevlemez, benne sok forgó rész van és némelyik durva hangokat tud kiadni gyárilag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!