Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hova kell bedugni a micro...

Hova kell bedugni a micro sd-t a laptopba?

Figyelt kérdés
ninc kiirva rá sehova hogy oda kellene, ..van egy hely amiben van egy ilyen rács-féle akármi de odase lehet .... vagy lehet h az enyémbe nem is lehet tenni? Topshibám van ... nem a leghiperszuperebb, de nemis gagyi..
2009. febr. 14. 20:48
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

pontos típust nem tudnál mondani? egyébként a kártyaolvasóba kell dugni

valahogy így néz ki:

[link]

2009. febr. 14. 20:53
 2/10 A kérdező kommentje:
talán toshiba satellite L30 ...talán nemtom .. nincs konkrétan ráirva .. de ez ..márha van ilyen .. beirtam google képkeresőbe : Satellite toshiba L30 ...és az ugynézki mint az első kép...
2009. febr. 14. 20:57
 3/10 anonim ***** válasza:

A Micro SD kártyát adapter nélkül még a kártyaolvasóba se tudod bedugni. Ha beraktad az adapterbe, akkor keress valami ilyesmit a gépeden:

[link]

2009. febr. 14. 21:03
 4/10 A kérdező kommentje:
meg akkor azt nemtom hogy ez a kis rácsos vacak minek van benne? vagy ell bele külön venni kártyaolvasót?.. amugy a képet nemtudtam megnyitni , nem az jön be aminek kellene..
2009. febr. 14. 21:03
 5/10 A kérdező kommentje:
az uccsot még a kommented elött irtam
2009. febr. 14. 21:04
 6/10 A kérdező kommentje:
ahha .. hát nekem ilyen nincs sehol:S... akkor ezekszerint ... szivás..
2009. febr. 14. 21:04
 7/10 anonim ***** válasza:

hát, megmondom őszintén, a specifikációi között nem látok kártyaolvasót.

viszont pár ezer forintért már lehet venni 25 az egyben kártyaolvasót, szóval nem nagy ár, tényleg. szinte bármelyik nagyobb elektronikai-informatikai üzletben be lehet szerezni, kérd az eladók segítségét

2009. febr. 14. 21:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Gyanítom, hogy a PCMCIA kártyabővítő helyet találtad meg a gépen, ebbe lehet venni kártyaolvasót:

[link]

2009. febr. 14. 21:09
 9/10 A kérdező kommentje:
aha .. kösz a válaszokat , mindegy végülis nem olyan fontos csak azért kellett volna mert virusos lett a gép és ráakartam tenni a filmeket amik rajta vannak a gépen , h ujra tudjam installálni ...a virust nemtom leszedni ...
2009. febr. 14. 21:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Még rosszabb dolog az, ha egy már vírusos gépről akarsz menteni... sajnos így kimentheted magát a vírust is, és ha felrakod majd a motyót egy új rendszerre, elképzelhető, hogy azonnal vissza is fertőzöd.. úgyhogy nem javaslom!
2009. febr. 14. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!