AMD proci ATI vidikarival vagy Intel proci nVidia vidikarival?
Hótmind1 :D Bármelyik párosítás jól működik együtt. Igazából, hogy melyik proci mennyire hajt ki egy vidikarit, az az alaplap chipsetjétől függ. Chipsetben Intel a fejlettebb, ahogy jelenleg övéké a gyorsabb és fejlettebb proci architektúra. Ugyanakkor az AMD sem gyenge és nagy előnye, hogy a középkategóriában verhetetlenül olcsón adja azt a teljesítményt, amit intelnél csak 10ezrekkel drágábban kapnál meg :)
AMD kártya(mert az ATI márkanév teljesen fel lett vásárolva az AMD által) vs Nvidia ez örök kérdés. Mindkettőnek vannak jó kártyái. Ez inkább az Eyefinity vs PhysX és Nvision 3D párbaja. Attól függ, h ki mit akar :)
Szal egyik proci sem támogatja kifejezetten az egyik vagy másik gyártó kártyáját sem. Bár pletykák keringenek, hogy idén az AMD megpróbál olyan szoftveres támogatást nyújtani a termékeinek, amik segíthetnek összébb hangolni az AMD platformok működését. De egyenlőre ez még nem létezik és ha létezne is, nem fogja elképesztően elverni az intel+amd vagy intel+nVidia párosítást.
Én lennék az első aki azt mondja: nem mind1 :D
A játékok az nVidia + AMD kombókat szeretik (tapasztalat)
22:16 válaszolónak:
Igen, valószínű, hogy Nvidiából jobb kártyát használtál, mint egy ATIból, akkor lehetséges :)
kérdezőnek:
Én AMD párti vagyok, főleg azért mert nincsenek elszállva az árai és jó cuccokat gyártanak. Egy AMD + ATI kombót használnék a legszívesebben, ha lenne értelme leváltani a mostani intel + atit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!