Intel Core i5-2500K 3.3GHz - Asus ENGTX560 DC/2DI/1GD5-os vidikarival vagy pedig AMD Phenom II X4 970 Black Edition - Asus EAH6850 DC/2DIS/1GD5/V2 - HD6850 1GB -os vidikarival?
Én a Core i5-öt választanám és az ASUS HD6850 VGA-t. A GTX 560 egy leheletnyivel gyorsabb,de jobban melegszik is,és nagyobb a fogyasztása.
De... én a helyedben, amit a core i5-re szánsz,abból megvenném a Phenom IIx4 9xx -et,a különbözetet hozzácsapnám a VGA árához. ASUS HD6950 2GB GDDR5 jobb választás. Játékokra az AMD cpu is bőven elég,inkább grafikus teljesítmény kell.
A videókártyák hamarabb avulnak, én inkább tartanám a core i5 2500K-t jó befektetésnek, és olcsóbb videókártyát hozzá.
Egyébként szerintem az intel proci + amd videókártya lenne a legjobb összeállítás (az általad választott alkatrészekkel). Az inkompatibilitás már a múlté. Az más kérdés, hogy az ATI kártyákkal lesheti az ember a hónapról-hónapra kijövő drivereket, az nV-t ebből a szempontból kényelmesebb használni. Ezt viszont elég nehéz forintosítani, de hát a fogyasztást is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!