Hányszor lehet átmásolni egy lemezt jelentős minőségromlás nélkül?
Másolt Windows DVD illegális, és ha még tovább másolod, még nagyobb szabálysértést követsz el...
Bár, ebbe bele lehet kötni, mert másolt Windows is használható, ha a licenc kulcs eredeti, tehát VETTED, és nem a neten találtad.
Ellenben:
Ha egy ugyanazon lemezről másolsz mindig, aminek legyen mondjuk a neve Egyes Lemez, akkor sokszor.
De, ha már a másolat másolatának a másolatát másolod, akkor ott már lehetnek esetleges hibák.
Azaz, ha az Egyes Lemezt átmásolod, és a másolatnak a Kettes Lemez nevet adod, és a Kettes Lemezről másolod a Hármas Lemezt, majd arról a Négyes Lemezt, akkor előbb-utóbb észre lehet majd venni hiányosságokat a minőségben.
Célszerűbb, ha készítesz egy CD képet a gépre, mondjuk DaemonTools-al, és utána mindig azt a képet égeted ki a DVD-kre.
köszi a választ!
a kérdés csak úgy spontán jött. az egyik ismerősöm mondta, hogy 3-szor lehet megcsinálni, de én ezt egy kicsit keveslem (én olyan 6-8 körülire tippelek).
példának azért a windows-t használtam, mert az egy op.rendszer és itt (sztem) fontos a fájlok épsége. akár ubuntut vagy ozzy osbourne cd-t is írhattam volna. :)
A windows lemez másolása nem illegális, mivel az nem tartalmazza az aktíváláshoz szükséges kulcsot.
Ha mégis, akkor már szabálysértés.
Nem tudom miről beszéltek de összesz*rnám magam ha a DVD másolatainak másolatairól elkezdenének eltűnni az adatok.
Hát hol éltek ti?Itt bit pontosság van! CRC kódokkal, helyreállító kódokkal, paritással stb.
Ez a különbség a digitális és az analóg között. A digitális korlátlanul másolható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!