Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ugye egy LC power 600w-os táp...

Bazsko kérdése:

Ugye egy LC power 600w-os táp nem sokkal rosszabb mint egy chieftec CGT-500 80-P-s tápegység?

Figyelt kérdés
igazság szerint a fönt említett chieftec tápot szerettem volna megvenni de nem volt, lc powert ajánlottak a boltba és így az lett megvéve... nyugtasson meg valaki hogy ez a táp nem olyan rossz egy MSI HD 6850 ciklon mellé...nagyon remélem hogy nem megy tönkre a táp vagy valami ilyesmi...
2011. febr. 14. 17:18
 1/8 P.O.C. ***** válasza:

A drágább modellekben már található korrektebb belvilág is (persze így is marha gyenge ár/érték aránnyal a többi gyártóhoz képest).

De a 10 eFt körüliekre inkább az ipari hulladék kategória jellemző.

2011. febr. 14. 17:27
 2/8 A kérdező kommentje:

én azt kérdeztem hogy elbír e egy msi 6850 ciklont és egy későbbi bővítés után egy x6-os AMD procit...

árkategóriában ugyan ott volt

2011. febr. 14. 17:34
 3/8 mate0117 ***** válasza:
én nem bíznék benne.... :(
2011. febr. 14. 17:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Halálos vétek ilyen szar tápot rakni egy kb 60000ft értékű kártya mellé, gyorsan vegyél márkásabbat, nehogy vigye a gépedet.
2011. febr. 14. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
*elvigye
2011. febr. 14. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha valamin spórolni akarsz, ne a táp legyen, Később megbánhatod. Amíg teheted vidd vissza, ha lesz Chieftec.
2011. febr. 14. 18:27
 7/8 Captain Frájer ***** válasza:
LC Powerben ne bízz! Chieftec vs LC Power olyan, mintha Kispolskit adtak volna(abból is a rozsdásabbat), mert épp nem volt Ferrari. Durva hasonlat, de szemlélteti, h mi a különbség a két márka között :S
2011. febr. 14. 20:05
 8/8 mate0117 ***** válasza:
útólsóval nagyon egyetértek...
2011. febr. 14. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!