Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy kormányt és pedált...

Vettem egy kormányt és pedált a számitógéphez, nem volt hozzá telepitő lemez, mert csak bedugom és elvileg müködni kéne neki, de játéknál nem tudom használni! Miért?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 21:38
1 2
 11/16 anonim válasza:
Próbáld meg kalibrálni a játékon belül.
2011. febr. 12. 22:07
 12/16 Vitális Mátyás válasza:

Vagy talán ez is jó!

[link]

2011. febr. 12. 22:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget,megpróbálom ezeket a programokat feltelepiteni,de amugy a játékba csak annyi van h.keyboard ott nem tudom hogy kell átállitani kormányra
2011. febr. 12. 22:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Az első programot letöltöttem,de hibás,a másodikat feltelepitettem,de nem mutatja ahova telepiti,de amugy azt olvastam hogy ehhez a kormányhoz nem kell telepieteni semmit
2011. febr. 12. 22:22
 15/16 A kérdező kommentje:
Amugy a játékvezérlőbe meg felismeri a kormányt meg a pedálokat is,de viszont ott nem jó valami mikor hozzá akarom adni hogy például 2 tengelyű,4 gombos botkormány ,ott irja hogy nem jó az illesztőprogram
2011. febr. 12. 22:26
 16/16 anonim válasza:
a pedálnak a csatlakozója olyan mint a billentyűzeté meg az egéré.. és azt hova dugjam?:O
2011. nov. 13. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!