Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyi pénztől kezdődik egy...

Mennyi pénztől kezdődik egy jobb egér, és melyik márka a legjobb?

Figyelt kérdés
Nem ilyen hiperszuper több tízezresre gondolok, hanem egy normális egérre. Még sosem vásároltam magamnak egeret, eddig mindig kaptam valahonnan, szóval nem értek hozzá. :) A mostani egeremmel már összevissza csúszkál a kurzor, meg a gombjai sem a legjobbak.
2011. febr. 10. 14:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
jah Razer látszik utolsó két válaszoló hogy sem az egérhez nem értettek,sem pedig a kérdést nem tudjátok értelmezni,a kérdés az volt hogy mennyi pénzből tud a kedves kérdező egy normális egeret venni, Razer egeret nem veszel 5000 Ft ért,a legolcsóbb is ami Razer 15000FT körül vannak és bár lehet hogy nagy márka ha egerekről vagy Headsetekről van szó,de én nekem az egereik nem jönnek be bár ez személyes véleményem,és nem az anyag minősége miatt,vagy a tartósságuk miatt nem jönnek be,hanem amikor kézbe vettem őket nem tudtam normálisan megfogni a kezembe őket,mert legtöbben rossz helyen vannak az oldalsó gombok,és nem tudom úgy megfogni hogy ne nyomjam meg valamelyiket,vagy amikor játszok és fel emelem az egeret az egérpadról nem tudom normálisan megfogni őket,és ha meg nem vagy profi játékos fölösleges 15000-20000FT-os egeret venned,egy 7-8-9-10 ezer forintos egeret veszel az is bőven jó mindenre, PL:Sharkoon egerek,az elsődleges egy egér választásánál hogy a vásárlás előtt a kezedbe tudd venni,hogy meg tud mennyire kényelmes esetleg ha van egy márka és azon belül egy típus ami meg tetszik + ha véletlen valamelyik ismerősödnek is olyan van amit te is szeretnél akkor meg nézed és kipróbálod mert lehet hogy többen azt mondják xyz márkájú és típusú egér milyen jó meg kényelmes,de az nem biztos hogy neked is ugyan az kényelmes lesz,és ha nem kényelmes akkor tök mind1 hány 10000FT-os egered van nem fogod tudni normálisan használni.és ami pl CS GO ban valamennyi előnyhöz juttatna abból az okból hogy minőségi egérrel játszol az nem lesz meg,mert nem lesz kényelmes,nem fogsz tudni magabiztosan lőni célozni stb.
2014. nov. 14. 14:21
 12/13 anonim válasza:

Most már én is szeretném tudni melyik a legjobb egér! ;) Eddig A4Tech ben nem nagyon csalódtam, de már a 3. at teszem tönkre belőle! Nem kímélem megmondom őszintén, de miért nem lehet tartósabb, mint akármelyik másik! Minden egérnek a háza az ami gagyi anyagból van! Mikor az embert felhúzza valami, akkor bizony erőből szoktam használni őket! De az esetek 80% ban A4Tech nél 99% ban az egér gombok adják meg magukat! NEM A MICROKAPCSOLÓK!!!! Hanem a ház! Elpattanik az ultra vékony műanyag! Épp most történt hasonló eset velem egy AL90. Dupla rétegű műanyag háza van és az alsó réteg az megvan vagy folpack vastagságú, sziklaszilárd anyag! Ebből eredendően egy szempillantás alatt eltörik! És ez mindegyiknél ilyen! Az új 2017 es Hama-ról azt mondják, hogy alumíniumból van, talán majd az!

Azaz minden egér egyforma sz@r! Bármennyibe is kerül! (2-3 havonta eszek meg egyet már több éve! ;) )

2017. jún. 13. 20:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Rendben, de csak mert szeretnéd tudni... és mert annyi ostobaságot írtak, hogy már zavaró.

"Ne golyósat." Jó majd antikváriumban nem vásárolunk!

Amúgy azok még mindig működnek.

- Ha egyszerű dolgokra kell, akkor vehetsz bármilyet.

A lényeg, hogy engedjék megfogni.Kényelmes legyen a fogása, és megfelelő mennyiségű a gombok száma.

Lehetőleg ne a legolcsóbbakat keresd...

- Ha komolyabb kell mondjuk munkára játékra, akkor optikai és "zsinóros".

Nézz utána, hamar megtalálod melyik egér milyen érzékelővel jön ki! Ez körbe is írja a minőséget.

Továbbra is egy fontos állomás a kényelem, mert évekig, ezt használod, és kínzod vele a kezed, csuklód.

Nem számít milyen márka. Az csak tévhit. Mindenki aki egeret gyárt, gyárt jót is rosszat is. Továbbá mindenki szerzi valahonnan bele a valamit, ami kínai.

A merci mellett a suzuki is elvisz valahogy valahova valamennyiért. Úgy hívják kompromisszum.

- Nem igaz, hogy a drága egér a jó. 25.000.- ért is lehet kényelmetlen, és akkor annyi a csuklódnak, és az élménynek, de legalább mutogathatod, hogy ott a szerved egy darabja.

- Saját tapasztalat.

Végig zongorázva a golyós, optikai lézeres kínálok jelentős részét, arra jutottam, hogy a drágák egyben jó érzékelővel szereltek. Így azok jó eséllyel tovább üzemeltethetők. Azonban nem jobbak annyival, amennyivel többe kerülnek.

(Két egyformán felszerelt egér között akár 10x-es is lehet az árkülönbözet!)

Az A4tech-re csak előttem szóló miatt térek ki....

végig próbáltam a palettát, az 1000 - 13.000.-ig.

4 hónap, ill. majdnem két év. ezek közé a számok közé esik a kifingatásuk, pedig én nem verem kalapáccsal őket, így releváns, az anyag vastagság nálam.

Egyszerűen lemondtam a márkáról, mivel képtelen kibírni a garancia időt, ami közben esett is lejjebb, bár most csoda történt vele, így felvitték nagyon... ezért lehet, hogy kap még egy esélyt, ellenére annak, hogy kétlem, hogy kibírja az 5 évet.

A súlyozásról annyit: 30 éve nyomom. Az első dolgom, hogy kihajítsam a felesleges ólmokat, amik ráncigálják a csuklóm napi 8 + 5-6 órán át.

Jelenleg Trust GTX 25-öt használok, ami 4000 körül van, és az árnak megfelelően mintegy 1.5 évet bír átlagosan, () ez a 3.) ami nálam kiváló arány, tekintve hogy a 12800.- as A4tech 13 hónapot tudott.

- A nagyon drága egerek esetleg kibírják a garancia időt nálam, ami dicséretes, de gazdaságtalan, mivel az után 1-2 hónap a futási idejük. Garancia idő lejárta után, minden egér kidobott pénz. Az nem mindegy, hogy mennyi.3, vagy 30??

Tehát:

1. Legyen kényelmes (ez általában mutatós is.)

2. Legyen jó a felhasznált érzékelő, és alkatrész minősége.

3. Mind elromlik, tehát nem árt a gazdaságosság elve.

Fontos tudni, akinek a 30.000.- Ft-os egér több mint 6 éve kitart, szerviz nélkül, annál egy jól kiválasztott 5.000.- ft-os is működne. Ráadásul vehetünk belőle "RÉSZLETRE" évente egyet-egyet hat éven át. (A lényeg, hogy kényelmes legyen, és ne kínzóan ártalmas.)

1. Jó válasz nincs, mert lehetetlen a kérdés. Ezért:

NINCS LEGJOBB MÁRKA, CSAK JÓ KONSTRUKCIÓ BÁRMELY GYÁRTÓNÁL.

2. EZER ALATT NEM JAVASLOK SEMMIT.

A: 1000 - 3000-ig. Általános célra.

B: 3000 - 8000-ig. Játékra munkára.

C: 8000 - 15000ig. Extrém gémereknek.

D: 15000 felett. SZNOB gémereknek a milliós gépek mellé.

2017. júl. 5. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!