Ez meg mi a fene? Elég fúrcsa az egész.
Figyelt kérdés
Fogtam az új telefonom és felraktam az összes rajta levő képet a gépemre.Aztán követnező nap mikor megpróbáltam azt írta, hogy nem talál új képet és amikor megnéztem a képeket a gépen, amikor csatlakoztatva volt,nem volt köztük egy új sem, de a telefonon meg rajta van...na ezt magyarázzátok meg ...fúrcsa :S2011. febr. 9. 21:22
2/4 anonim válasza:
előbb a kérdést kéne megértenem.
3/4 anonim válasza:
mi ebben a "fúrcsa"?
azáltal, hogy a gépeden keresztül nézted meg a telefon memória kártyáján levő képeket, még nem jelenti azt, hogy automatice át is másolta a vinyóra!
(előző nap, ott volt a több(100)MB. a mappában amit kijelöltél a képek helyének?) vagy csak az ideiglenes TEMP mappába került?
4/4 A kérdező kommentje:
Ugyanabba a mappába kerültek az új képek.Azóta nem érzékeli az új képeket.Csak a régiket.:S
2011. febr. 12. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!