Csak nekem furcsa ez az egész?
> Ez nem sérti mások személyiségi jogait?
Szerintem de.
> Illetve az is milyen dolog,hogy a gyerekeit igy kiszolgáltatja
> hogy pl. leirja mikor wc-zik,mennyit stb.
Képzelem hogy fog örülni neki a gyerek 15-20 év múlva.
Mikor a fél osztály, majd később a főnöke a babanaplóján röhög...
Az ilyen anyukákat nem szabadna internet közelébe engedni!
atyaég...rólam is vezetett anyukám naplót (egyébként kell is, a mérlegelés miatt, meg a széklet is nagyon fontos egy újszülöttnél az egészsége szempontjából). DE: tette ezt egy kis könyvbe, amit otthon őrzött, és csak az orvosnak meg a védőnőnek mutatta meg.
vannak emberek, akiknek az agykapacitása kb. a vértesszőlősi előemberével vetekszik. ha egy ilyet a közelébe engedünk a 21. század technikájának, akkor ezt az eredményt kapjuk...
A kérdés első feléhez nem nagyon tudok hozzászólni... hogy másokról tesz fel képet, meg kiírja mi baja... ha annak a valakinek nem tetszik, majd feljelenti.
Babanaplót én is vezetek, teszek bele képet is, le is írom mi volt aznap,ha esetleg beteg, hasmenéses... azt is. Hogy próbálkozunk a bilivel.. azt is... nem tudom, nekem ez nem olyan... szóval szerintem ez normális. (vagy én nem vagyok az.)
"Ez nem sérti mások személyiségi jogait?"
De, igen, nagyon is.
Egyébként a gyerekükről mindent kirakó embereket én sem értem, szerintem ha a gyerek felnő és meglátja, ahogy ott bilizik az interneten pl.... Hát, én biztos kiakadnék a helyében.
Amúgy gondolom ezek az emberek egyszerűen nem tudnak semmit az internet természetéről. Sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!