Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem furcsa ez az egész?

Csak nekem furcsa ez az egész?

Figyelt kérdés
Van egy ismerösöm,a neten babanaplót vezet. Néha beleolvasok,de egyre jobban dühit amiket ír. Pl. képeket tesz fel más emberekről, teljes névvel kiirja,ha baja van valakivel stb. (úgy,hogy persze a lakhelyét is kiirja). Ez nem sérti mások személyiségi jogait? Illetve az is milyen dolog,hogy a gyerekeit igy kiszolgáltatja hogy pl. leirja mikor wc-zik,mennyit stb. Én biztos hülyét kapnék,ha kiderülne hogy anyukám ilyet csinált. És nem csak ő csinálja,hanem nagyon sokan. Ez tényleg nem személyiség sértő? Egy gyerek nem tud nyilatkozni róla,hogy szeretné ha boldog-boldogtalan mindent tudna az életéről.
2011. ápr. 16. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Kid ez a személy neked ?
2011. ápr. 16. 12:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én biztos nem tennék ilyet,és nem is örülnék neki. Nem vezetek semmilyen naplót,de ha ezt tenném nem írnék konkrét neveket és adatokat.
2011. ápr. 16. 12:29
 3/7 A kérdező kommentje:
A világon senkim. Egy városban élünk.Egyszer rábukkantam egy netes portálon,és beleolvastam a naplójába. Talán még az ismerős megnevezés is túlzó vele kapcsolatban.
2011. ápr. 16. 12:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

> Ez nem sérti mások személyiségi jogait?

Szerintem de.

> Illetve az is milyen dolog,hogy a gyerekeit igy kiszolgáltatja

> hogy pl. leirja mikor wc-zik,mennyit stb.

Képzelem hogy fog örülni neki a gyerek 15-20 év múlva.

Mikor a fél osztály, majd később a főnöke a babanaplóján röhög...

Az ilyen anyukákat nem szabadna internet közelébe engedni!

2011. ápr. 16. 12:31
 5/7 napietus ***** válasza:
100%

atyaég...rólam is vezetett anyukám naplót (egyébként kell is, a mérlegelés miatt, meg a széklet is nagyon fontos egy újszülöttnél az egészsége szempontjából). DE: tette ezt egy kis könyvbe, amit otthon őrzött, és csak az orvosnak meg a védőnőnek mutatta meg.

vannak emberek, akiknek az agykapacitása kb. a vértesszőlősi előemberével vetekszik. ha egy ilyet a közelébe engedünk a 21. század technikájának, akkor ezt az eredményt kapjuk...

2011. ápr. 16. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

A kérdés első feléhez nem nagyon tudok hozzászólni... hogy másokról tesz fel képet, meg kiírja mi baja... ha annak a valakinek nem tetszik, majd feljelenti.

Babanaplót én is vezetek, teszek bele képet is, le is írom mi volt aznap,ha esetleg beteg, hasmenéses... azt is. Hogy próbálkozunk a bilivel.. azt is... nem tudom, nekem ez nem olyan... szóval szerintem ez normális. (vagy én nem vagyok az.)

2011. ápr. 16. 13:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Ez nem sérti mások személyiségi jogait?"

De, igen, nagyon is.

Egyébként a gyerekükről mindent kirakó embereket én sem értem, szerintem ha a gyerek felnő és meglátja, ahogy ott bilizik az interneten pl.... Hát, én biztos kiakadnék a helyében.

Amúgy gondolom ezek az emberek egyszerűen nem tudnak semmit az internet természetéről. Sajnos :(

2011. ápr. 16. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!