Nem múkodik a tápegység. Mitől lehet ez?
Vadiúj, három napja vásárolt Chieftec (GPS-450AA-101 A Smart) táp a beépítést követően a bekapcsolásnál lecsapta a biztosítékot. Kihúztam minden csatlakozót házon belül, csak a winchestert hagytam csatlakoztatva (a tájékoztató füzetben azt írták, hogy ha házon kívül akarom kipróbálni a tápot, kössem rá pl a vinyóra, hogy üzemképes legyen). Így sem működött, viszont így nem csapta le a biztosítékot.
Újracsatlakoztattam a kábeleket, megpróbáltam elindítani a gépet, de nem reagált. A biztosítékot most sem bántotta.
És igen, tudom, mire való a tápegység hátulján a kapcsoló :)
"Kihúztam minden csatlakozót házon belül"
Az alaplapról is lehúztad a csatlakozót és a ház gombjával próbáltad bekapcsolni?
a magyar törvények szerint legalább 1 év garancia van rá vidd vissza és üvöltsd le az eladót hogy cserélje ki
de ha végigolvastad volna a használati utasítást nem hiszem hogy kb 2 bekezdés a garanciapapíron megterhelt volna
Szépen megfeledkeztem rólatok (:
Pillanatnyilag működik, bár ma reggel is baja volt az élettel.
Nem volt megterhelő elolvasni pár oldalt, de köszi a feltételezést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!