Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 1 pillanat alatt kikapcsol a...

1 pillanat alatt kikapcsol a gép, mért?

Figyelt kérdés

Futattam egy ram tesztet és leállt, de akkor is leállt mikor egy játékot akartam telepíteni, ramot kicseréltem, de ugyan az.Nem tudom mi baja lehet, szoftveres vagy hardvere???Valaki segitsen mert semmi őtletem sincs.

Előrre is kőszőnőm!!!!

2009. febr. 4. 23:43
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
Ha kikapcsolt, akkor inkább szofthiba, ha viszont állandóan újraindul, akkor inkább hard, és a tápegység. Én is jártam már így, nálam nagyobb tápegységet raktak bele, azóta soha nem indult újra magától.
2009. febr. 5. 00:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is hardveres hiba okozott hasonló bajt.

A kontakt spray nagyon sok olyan problémára is megoldás amire nem is gondolnánk.

Nekem Pl:a vidikarim vacakolt,csak ezt akkor még nem tudtam. Állandóan fagyott a gép, először csak játék közben , azt hittem csak a melegedés miatt ,de végén már volt ,hogy a BOOT képernyőből is csak a "reset" hozta ki.

A PCIExpress foglalatban elhelyezett tetemesebb mennyiségű Spray után egycsapása megszűnt ez a probléma.

Próbáld ki te is, a RAM , ill. VGA foglalatodba.

Az a jó benne, hogy ártani biztosan nem fog! :)

2009. febr. 5. 09:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Hehe,vagy softwer,vagy hardwer.Akármi,lóvé csengetés a vége.Erősen pénz nyelő a PC,ha akármennyit tudsz is kevés,annyi a hibalehetőség.És Végtelen.Itt nincs tuti tipp.Sokat kell tanulni,próbálkozni,fejleszteni.A sajátomat is én építgetem,fejlesztgetem,ahogy telik rá.Sok hordó söröm van már benne.Ha bele ásod magad,mindig boldogtalan leszel.Ahogy kihozod a boltból a vadászott cuccot,mire hazaviszed,berámolod,már ócskavas.Túlhaladott.Nincs vége,csak az anyagi csőd,meg a csillagos ég a határ Hehe.-pellaky@dravanet.hu- Tibor
2010. márc. 10. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!