Nvidia 3D szemüveg? Szép ugye? XD :D
Hogy lenne 2D végig ? Tudod te mit volt 1D-s játék?A super mario kb. :D
Amúgy sosem próbáltam. :)
Mekkora idióták vagytok! A 3d tv-hez akkor minek kéne külön nvidia szemüveg...
Nekem nincs de láttam a mediamarktba, és hát még életübb mint a moziba, mélységet mindig látod, ami kilyön a képpből életübb még mint a moziba. Nagyon durva cucc, én is akarok, csak az 100ezres beruházás.
Ami kell hozzá:
1. 3d vision támogatás (8800gt és feletti kártyák mind támogatják, radeonok nem)
2. Ajánlott a 120 hz-s tv, lcd, vagy led,
3. Egy adott játéknál jóval nagyobb gépigény kell, mert a 3d két képet jelenít meg, ezért van szükség a 120 hz-re, hogy ne vibráljon nem bántsa a szemet, ugye az felezve 60-60 hz, mind a két szem mást lát, így jön ki a 3d hatás.
A legolcsóbb monitor ami 120 hz-es, az 70000 ft+40000 a szemüveg. Én 1-2 év mulva szeretném megvalósítani ezt az egészet, csak akkor már 3dled tv-vel.
Összegezve: 110 ft-os beruházást jelent ez az élmény, ha van hozzá megfelelő nvidia kártyád.
Én szoktam játszani 3d-be sima lcd monitoron az úgynevezett fotorealisztikus technológiával, ami 8800gt kártya mellett 1200 ft-os beruházás volt. :D
Vörös cián szemüveg kell hozzá 1000-1500 ft pl: [link] vagy vatera, és az nvidia kontrol panelen kell beállítani.
Játék közben megnyomod a Ctrl+T-t és 3d megjelenésbe vált, ezem kívül tudod állítani Ctrl+F3, Ctrl+F4-el a mélységet.
Ezt kipróbálod hogy valami fogalmad legyen róla, de ha 3d láttál moziban akkor van.
Ettől a 3D-től mérföldekre van az Nvidia szemüveg, tehát nagyon jó dolog, egy két év mulva én is szeretnék!
Itt részletesen le van írva amit még tudni kell róla: [link]
Remélem tudtam segíteni!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!