Milyen processzorod van? Sok kommentet várok!
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 21:13
71/77 A kérdező kommentje:
tegnap 20:38 :)) Az szuper:)Megosztod velünk a tapasztalataidat?:)
2011. jún. 14. 20:16
72/77 anonim válasza:
A gyári hűtőn kívül nagyon jó, csak nem tudom még semmivel kihasználni a hat magot. 4 magost terveztem de az alaplap csak olyan négymagosokat támogat amiket már nem tudtam sehol beszerezni így lett hatmagos. Eddig amit próbáltam minden ment rajta szépen de a DDR2 ram szerintem visszafogja nagyon. De már nemsokára váltok AM3+ alaplap és DDR3 ramra. :)
73/77 A kérdező kommentje:
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:36
:-)
Mi van a gyári hűtövel?nem jó?
2011. jún. 20. 21:49
75/77 anonim válasza:
Nekem is nagyon hangos a gyári AMD hűtő. Lehet kéne vegyek újat, mert néha bizony bekapcsolva kell hagyjam a gépet éjszakára és hát elég nehezen tudok aludni melette:) Amúgy jól hűt:D
76/77 A kérdező kommentje:
Le kell szabályozni :-)
2011. jún. 21. 06:32
77/77 anonim válasza:
nekem egy Intel celeron 320 D van, 2.4 ghz-en "dübörög" nagyon régi már, és nagy valószínűséggel egy i5 2500k vagy egy i7 2600k fogja nyugdíjba küldeni. Egyébként hétköznapi felhasználásra még most is tökéletes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!